Elena Oancea
Elena Oancea
G. initiala: 88 kg
G. actuala: 75 kg
Oana Marinescu
Oana Marinescu
G. initiala: 93 kg
G. actuala: 86 kg
Liliana Soare
Liliana Soare
G. initiala: 86 kg
G. actuala: 78 kg
Cristina Burciu
Cristina Burciu
G. initiala: 99 kg
G. actuala: 82 kg
Andrei Ferescu
Andrei Ferescu
G. initiala: 132 kg
G. actuala: 106 kg
Adriana Stoica
Adriana Stoica
G. initiala: 108 kg
G. actuala: 87 kg
Marcel Muşat
Marcel Muşat
G. initiala: 133 kg
G. actuala: 118 kg
Diana Done
Diana Done
G. initiala: 108 kg
G. actuala: 84 kg
Margareta Ionescu
Margareta Ionescu
G. initiala: 120 kg
G. actuala: 97 kg
Specialisti >>

Mihaela Bilic

Dr. Mihaela Bilic este nutriţionistul la care au apelat multe vedete din România, printre care se numără Teo Trandafir, Paula Seling, Mihaela Rădulescu sau Andreea Berecleanu.

În spatele acestei cariere de succes se ascund ani de muncă şi o multime de cursuri de specializare în întreaga lume.

În 1996 Mihaela Bilic a absolvit Facultatea de Medicină Generală \"Carol Davila\" Bucureşti, între anii 1996–2000 a urmat rezidenţiatul la Secţia de Diabet şi Boli de Nutriţie la Spitalul Universitar Bucureşti. A urmat, apoi, un an de stagiu la Clinica de Obezitate a Spitalului – Hotel DIEU Paris, urmează alte stagii în centre de wellness din Europa. În 2001 devine medic specialist în diabet şi boli de nutriţie.

În prezent este medic nutriţionist la clinicile de chirurgie estetică Medical Service din Bacău şi Villa Bella din Bucureşti. Mihaela Bilic lucrează cu dr. Constantin Stan, renumit chirurg estetician, care este şi soţul ei, la Medical Service Bacău.

Iată dieta propusă concurenţilor de Dr. Mihaela Bilic:

DIETA HIPOCALORICA
Principii generale

- respectarea unui program cu 3 mese principale pe zi care să păstreze noţiunea de dimineaţă, prânz şi seară la o distanţă de maxim 5-6 ore între ele şi cu un interval de minim 3 ore de la ultima masă până la culcare.
- acordarea unui timp de 15-30 minute pentru fiecare masă în care să nu se desfăşoare nici un alt fel de activitate (TV, PC, telefon, citit), ochii, nasul, gura, mâinile vor fi 100 % implicate în savurarea actului alimentar.
- eliminarea ronţăielilor dintre mese, fie că sunt dulci sau sărate. Este de departe obiceiul cel mai greu de schimbat. Avem voie să bem lichide, însă nu trebuie să mestecăm nici măcar o alună.
- renunţarea la produsele de tip fast-food, prăjeli, sosuri cu maioneză, tocături şi, în general, la orice mâncare al cărei conţinut şi mod de preparare nu ne sunt cunoscute.
- renunţarea în familie la uleiul de gătit şi la toate produsele ce implică folosirea acestuia, cu excepţia a 1-2 linguriţe de ulei crud pentru salate. Gătiţi cât mai simplu, la cuptor, la grătar, fiert, înnăbuşit, la aburi, cu multe condimente şi ierburi aromate şi fără grăsime.
- nu pregătiţi în casă şi nu cumpăraţi produse de cofetărie sau patiserie. Conţinutul lor caloric este foarte mare şi nu au ce căuta într-o alimentaţie sănătoasă. Încercaţi să nu consumaţi zahăr şi folosiţi îndulcitori până vă obişnuiţi cu gustul lor. Zahărul dă dependenţă, deci va fi la fel de greu ca renunţarea la un drog: nu există jumătăţi de măsură, trebuie tăiat răul de la rădăcină.
- nu consumaţi băuturi răcoritoare cu zahăr şi nici alcool – este esenţial pentru a fi stăpân pe poftele voastre şi a slăbi din depozitele de grăsime. Apelaţi fără limite la băuturi light, ceai, cafea, apă de orice fel.
- trataţi fructele ca şi pe dulciuri, limitaţi-vă la un fruct pe zi şi evitaţi sucul de fructe chiar dacă nu are adaos de zahăr. Fructele îngraşă, cresc apetitul şi nu ţin de foame.
- mâncaţi: carne slabă de orice fel, produse lactate slabe, peşte, ouă, făinoase şi cereale, orez, legume cât mai multe, toate gătite cât mai simplu. Nu vă feriţi de ciorbe şi supe, folosiţi sucul de roşii ca bază pentru mâncăruri, învăţaţi să faceţi cumpărături, aruncaţi din casă toate \\"ispitele\\" alimentare.

Pierderea în greutate presupune o restricţie calorică astfel încât echilibrul dintre aportul şi consumul de energie să fie negativ, iar organismul să fie nevoit să consume din depozitele de grăsime. Necesarul caloric mediu pentru menţinerea greutăţii este de 1800-2000 calorii la femei şi 2200-2500 calorii la bărbaţi.
În momentul în care vrem să slăbim acest aport caloric trebuie redus, însă trecerea de la o alimentaţie bogată la regim restrictiv trebuie să fie facută treptat. Organismul nostru se adaptează rapid la un aport redus şi scade cheltuielile de energie şi metabolismul bazal şi apare fenomenul de obişnuinţă, alături de încetinirea procesului de slăbire. Pentru a evita acest risc se începe cu o dietă relativ largă şi pe măsură ce greutatea scade restricţiile vor fi din ce în ce mai severe. Se limitează doar aportul de carbohidraţi şi grăsimi, nu şi cantitatea de proteine.

Pe măsură ce se pierde din numărul de kilograme dieta devine mai strictă. Ritmul de pierdere în greutate în mod corect, fără a pune sănătatea în pericol, este de 800 g -1,5 kg pe săptămână.
Viteza de pierdere în greutate variază în funcţie de greutatea de pornire, astfel un obez va slăbi mult mai repede decât un supraponderal pentru că „are de unde”, iar kilogramele „costă” diferit.
1 kg greutate la obezi = 2000 cal
1 kg greutate la supraponderali = 4000 cal
1 kg greutate la normoponderali = 6000-7000 cal
Pentru o restricţie calorică medie (o alimentaţie mai săracă cu 500 cal pe zi fata de ratia anterioara) rezultatul la o săptămână de dietă va fi de:
0,5 kg pierdute de normoponderal
1,2 kg pierdute de persoană supraponderala
1,75 kg pierdute de obez

Din acest motiv slăbitul este din ce în ce mai greu pe măsură ce avem mai puţine kilograme de pierdut, deci nu începeţi cu diete foarte restrictive (sub 1000 cal/zi) pentru a putea apela la ele atunci când restul metodelor nu mai funcţionează.

Principiile dietei
O dietă echilibrată trebuie să conţină toate cele 3 grupe de nutrienţi: glucide, lipide şi proteine în proporţii adecvate şi să asigure necesarul de vitamine, minerale şi apă. Dieta va fi:
- hiper-proteică pentru că proteinele calmează bine şi pe timp îndelungat foamea, nu cresc glicemia, deci au efect slab de producţie de insulină; chiar şi în cantitaţi mari surplusul se transformă greu în grăsime. (1g proteine = 4 cal)
- hipo-glucidică pentru că glucidele au aport caloric important (1 g glucide = 4 cal), cresc glicemia, determină eliberarea de insulină şi favorizează liposinteza. Sunt esenţiale pentru metabolismul grăsimilor (lipidele ard în focul glucidelor), sunt singurul suport energetic al creierului deci consumul lor zilnic este obligatoriu.
- hipo-lipidică pentru că lipidele au aport caloric important (1g lipide = 9 cal), excesul se depune uşor în depozite, mai ales în prezenţa glucidelor. Sunt esenţiale pentru absorbţia vitaminelor liposolubile şi pentru sinteza de enzime şi hormoni.
- bogată în fibre pentru că legumele în special cele crude au aport caloric redus, calmează foamea şi previn constipaţia, sunt bogate în săruri minerale şi vitamine.
- fără alcool, pentru că are aport caloric important (1 g alcool = 7 cal), virează metabolismul spre sinteza de grăsime de depozit si produce deshidratare (pierderea apei).

Din punct de vedere practic dieta nu trebuie să conţină o listă de alimente interzise, ci o listă bogată de alimente permise şi în ce cantităţi. Din punct de vedere psihologic trebuie evitată cântărirea alimentelor şi numărarea caloriilor care pot avea efect negativ, cel mai simplu fiind ca alimentele să se împartă în 3 categorii:
1 – ce pot fi consumate la liber: carne slabă, peşte, legume proaspete, lapte şi iaurt degresat, brânzeturi slabe
2 – permise în cantitate limitată şi obligatorie: amidon şi făinoase (pâine, orez, paste, porumb), legume cu amidon (cartofi, mazăre, fasole), mezeluri slabe, ouă, brânzeturi fermentate, unt şi ulei vegetal, fructe.
3 – interzise: grăsimi, tocături, patiserie, dulciuri, alcool.

Bazele practice ale dietei

Micul dejun trebuie să fie bogat în proteine şi carbohidraţi complecşi ca să ţină de foame.
Exemple: lapte sau iaurt cu cereale, perle de branza cu smantana si o felie paine, 2-3 felii de muschi file si o felie paine sau 2 oua fierte si o felie paine. Legumele proaspete (ardei gras, castravete, rosie pot fi consumate la liber).
Masa de prânz trebuie să conţină proteine slabe, legume proaspete sau fierte şi un produs cu amidon, care să asigure energia necesară până la masa de seară.Exemple:
- o ciorba mare,
- o bucata de carne slaba sau peste cu 2-3 linguri garnitura (cartof, orez sau legume) sau o felie de paine.
- o portie paste cu sos rosu.
Salata de legume proaspete sau muraturile pot fi consumate la liber.
Cina trebuie să conţină doar proteine şi legume fără amidon pentru ca organismul să poată consuma toată energia până la culcare (după ora 18:00 nu mai avem nevoie de glucide).
Exemple: salata asortata cu o conserva ton sau peste afumat, carne sau peste la gratar cu salata sau legume fierte.
Gustare: aveţi voie să vă oferiţi zilnic un moment UNIC de plăcere alimentară. Condiţia este ca în restul zilei să respectaţi dieta şi să nu trişaţi, iar „premiul” să îl luaţi în jur de ora 16:30-17:00, în afara meselor, ca să puteţi să îl savuraţi în linişte. In cursul după amiezii are loc în organism o descărcare fiziologică de insulină care scade glicemia şi ne dă poftă de mâncare, de dulce în special. În plus, pentru cei care iau masa de seară spre ora 19:00 – 20:00, intervalul de la ultima masă de prânz depăşeşte 5 ore şi s-ar putea să vi se facă foame pe la ora 17:00. Este momentul perfect pentru o gustare, iar din ce poate fi ea compusă rămâne la alegerea voastră: puţină ciocolată, o cupa de îngheţată, un baton de cereale, o cremă de vanilie sau iaurt cu fructe (150 grame), un fruct sau, pentru cei care preferă gustul sărat, un pumn de alune sau seminţe, un covrig, o mana de sticks-uri sau pop-corn, un iaurt de baut.
Gustarea zilnica vă poate creea satisfacţia de a mânca în continuare, fără să puneţi în pericol dieta, puţin din lucrurile care vă plac. Nimic nu vă este interzis cu condiţia ca această „trataţie” să fie de dimensiuni mici şi consumată înainte de ora 18:00, ca să avem timp apoi să scăpăm de excesul de calorii până la culcare.

Evaluarea şi monitorizarea rezultatelor

Abia după primele 3 kilograme pierdute se numeşte că am început cu adevărat să slăbim şi tot slăbit se numeşte şi dacă se duc doar 0,5 kilograme de la o săptămână la alta.
Viteza scăderii în greutate este diferită de la o persoană la alta şi chiar de la o lună la alta în cazul aceleaşi persoane.

Măsurarea greutăţii şi a circumferinţelor în cm se face odată pe săptămână, dimineaţa, iar rezultatele se trec în grafic. Nu faceţi greşeala să vă cântăriţi în fiecare zi. Dacă greutatea a scăzut spectaculos veţi avea impresia că e uşor şi vă veţi relaxa sau, din contră, dacă cântarul arată mai mult veţi fi dezamăgiţi şi în pericol de a lăsa totul baltă.
Cel mai important este să menţinem graficul cu profil uşor descendent sau chiar orizontal, este esenţial să nu existe zone în care greutatea să crească nici măcar cu 0,5 kg.

Stabilizarea şi menţinerea

Dacă aţi ajuns la greutatea dorită nu înseamnă că efortul s-a terminat: urmează încă 2-3 luni în care rezultatele trebuie menţinute cu atenţie pentru a preveni reîngrăşarea. Imaginea corporală are nevoie de timp pentru a fi schimbată, deci noua formă va fi luată ca referinţă şi memorată abia după 3 luni de greutate constantă.
Dieta echilibrată este regimul de întreţinere pe viaţă, trebuie să continuaţi să aplicaţi principiile sănătoase de alimentaţie zi de zi dacă vreţi ca kilogramele în plus să nu se mai întoarcă niciodată. Evitarea grăsimilor, prăjelilor, zahărului, mâncatul cu măsură, „prezenţa celor 3 mese principale fără alte ciuguleli” suplimentare sunt reguli de bun simţ care trebuie să constituie în final un mod de viaţă.
Cea mai bună metodă pentru menţinerea siluetei este sportul pentru că activitatea fizică ne modelează armonios corpul, ne ajută să fim în tonus, iar cele câteva zeci de calorii consumate zilnic prin mişcare ne permit să ne relaxăm în privinţa rigorii aportului alimentar.
adauga

voicu vasilica (2008-08-02 17:59:39)

am 36 ani 1.65m si 68 kg vreau neaparat sa slabesc am incercat cateva diete ca de exemplu dieta max pak am tinuto cu strictete dar nu am slabit deloc va rog din tot sufletu astept raspuns pe alexy51990@yahoo.com

linie
ramon (2008-07-14 18:11:45)

am fost la medical service din bacau si mi s-a spus ca Dna Mihaela Bilic nu mai ofera consultatii anul acesta, deci nu cred ca veti avea succes.

linie
dani (2008-06-25 11:17:04)

va rog spuneti mai pe scurt

linie
gligor mihaela (2008-06-18 12:05:38)

ma numesc mihaela am 32ani si 85 kg si 1.65cm am inceput o dieta pt slabit am dat cam 6 kg jos dar acum merge cam greu maninca multa salata si evit dulcuri si pastele si painea dupa ora 18 nu mai maninc nimic dar insa nu pot sa bea atata lichide ce sa fac sa mai dau josam gasit ceva medicamente normoponderal vreausa incerc am ramas cu burta de dupa nastere si ma inerveaza acum .ce parere aveti

linie
dorina emilian (2008-06-17 13:06:26)

Am 30 de ani, inaltime 1.70 si greutate 67 Kg. Nu reusesc sa tin un regim de slabire, programul de lucru nu-mi permite mese regulate si in general seara mananc masa principala (dupa ora 20). In ultimul an m-am ingrasat 10 Kg. fara sa schimb nimic din alimentatie si din nefericire majoritatea s-au depus in zona abdominala. Din pricina problemelor de coloana nu am voie sa fac o multime din exercitiile care m-ar ajuta sa imi recuperez abdomenul plat. Am inteles ca doamna dr.Mihaela Bilic are cabinet in Bucuresti. Va rog sa imi spuneti unde exact are consultatii d-na doctor (adresa exacta) sau un nr. de telefon pentru programari. Va multumesc. doremi_747@yahoo.com

linie
lippan mariana (2008-06-09 15:31:58)

am25 de ani 1.70 msi 65de kg as vrea sa slabesc vro 5kg urmand dieta dvs va multumesc.

linie
dana elena (2008-05-31 12:44:46)

eu am o problema cu cantitatea de fructe recomandata de dna doctor!cum adik un fruct pe zi?eu mananc dimineata fructe,in fiekre zi,si pe parcursul zilei k gustare si am slabit 15kg.nu as putea sa renunt la ele si nici sa mananc doar 1fruct pe zi,sunt sanatoase,gustoase si nu au multe calorii dak nu mananci in cantitati industriale!:))in rest am respectat principiile recomandate de dna dr.,mai putin cu carnea,nu sunt o mare fana..

linie
dragomir cristina (2008-05-10 21:10:42)

am 1,69 cm 72 de kg doresc sa slabesc ce dieta imi puteti recomanda?

linie
Iulia V (2008-05-07 21:26:25)

Am 163 cm ,greutatea de 70 de kg ,Doresc sa slabesc,ce dieta I-mi puteti recomanda? multumiri anticipate

linie
beldiman adela (2008-04-28 18:11:16)

am 1,75,cu o greutate de 77 kg,am luat normoponderol si sint multumita de el,dar as vrea sa mai dau jos ceva kg,de aceea va rog sa-mi spuneti ce regim sa tin si ce medicament sa iau avind in vedere ca am si celulita.Va multumesc.

linie
FLORI (2008-04-25 19:01:50)

Vreau sa slabesc,dar am obsevat ca nu am vointa...ce ma sfatui-ti sa fac....va rog ajutati-ma...multumesc

linie
roberta (2008-04-22 10:10:14)

cum pot slabi,avind probleme cu tiroida si iau iodid de 3ori pe saptamia ,sindrom cefaloleic,spasmofilieo,am fost de curind in franta si m-am ingrasat cind m-am reintors dupa o luna jum m-am ingrasat iar citeva kg schimbul de aer este de vina

linie
steluta (2008-04-14 10:10:09)

nu este adevarat ceeace scrie mai sus pt ca eu am icercat si nu a dat nici un rezultat,am incercat si pastile pentru slabit,tincturi de detoxificare si chiar cele din libertatea+ cele de la herballife si nu am slabit deloc ba chiar mam ingrasat.intrebarea mea este:Exista si alta modalitate de a slabii? va rog sa nu evitati intrebarea mea si sa nu considerati comentariul meu rautacios dar jur ca asta este adevarul.

linie
Nicoleta Oancea (2008-04-11 09:14:23)

Am cumparat ambele carti ale doamnei dr. Mihaela Bilic, acum eu invat sa ma educ in a manca ceea ce trebuie. Aceste carti imi sunt de un real folos, le iau cu mine peste tot, dar am citit ceva si sunt foarte derutata . In cartile dvs afirmati ca nu trebuie sa ne apucam de sport in acelasi timp cu dieta . M- ati dat peste cap foarte tare cu afirmatia asta. Eu merg la sala in fiecare zi, fac aerobic 1 ora si sunt si la dieta, dar repet nu o simt ca pe o dieta, ma asteptam sa imi fie mult mai greu, dar... nu a fost asa. Sunt extrem de hotarata sa slabesc, avand 100 kg la 1.70m . Astept sa imi raspundeti sincer, pt mine este foarte important. Va multumesc.

linie
mihaela (2008-04-05 20:00:09)

vreau sa stiu cura de slabire a mihaelei bilic. cine e dispus sa mio dea?

linie
chertes liliana (2008-04-03 21:42:42)

salut!Am 26de ani,170cm si 67de kg,imi doresc foarte mult sa slabesc 10 kg intr-un mod sanatos.

linie
Florina  (2008-03-31 23:09:52)

Buna seara! In timpul sarcinii m-am ingrasat 27 de kg. La inceputul sarcinii aveam 53 kg, iar dupa 9 luni am ajuns la 80 kg. Am nascut in luna noiembrie, iar in prezent am o greutate de 69 kg. As vrea sa ajung la dimensiunile pe care le aveam cand am ramas gravida. Daca detineti o solutie, va raman reunoscatoare.

linie
gales ioana (2008-03-31 18:41:16)

buna ziua!vreau sa va aduc numai laude si sa va felicit ca ati scis toate acestea, doamna doctor.eu va apreciez de mult si abia asteptam sa aud toate acestea.m-am apucat de astazi si sper ma tina curajul pt bca vreau sa dau vreo 7 hg si sa arat mai bine.va pup si am sa va mai scriu.multa sanatate si multumesc din suflet pt tot ce mi-am scris in carnet.multumesc inca o data.

linie
Georgiana (2008-03-28 14:17:07)

Am mare nevoie de ajutorul doamnei doctor Mihaela Bilic. Am incercat in nenumarate randuri sa o gasesc si nu am reusit. Am mare nevoie de ajutorul dumneaei. Imi puteti raspunde prin intermediul mail-ului unde o pot gasi, pentru a-mi acorda consultatia necesara? Mail-ul meu este georgiana.peticila@yahoo.com. Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra. Multumesc. Georgiana

linie
lica raluca (2008-03-28 08:20:36)

Ma numesc RALUCAam 35 ani,175cm si 90kg ,as dori sa slabesc cu un regim adecvat si sanatos.Va rog sa ma ajutati si daca puteti sa-mi dati si mie un nr de tel al D-nei doctor.Va multumec anticipat.adresa mea este ral28blue@yahoo.com

linie
craciun (2008-03-24 14:11:25)

ma numesc silvia am 37 ani,1,65 inaltime,70 kg; as dori sa slabesc va rog sa ma ajutati , multumesc

linie
liana (2008-03-13 23:36:57)

Imi doresc tare mult sa ma pot programa si eu la o consultatie la d-na dr Bilic.Doresc sa slabesc, la anul ma voi casatori si de aceea vrea s-o iau din timp,mai ales ca imediat dupa casatorie vreau sa fac si un copil. Multumesc.

linie
angi  (2008-03-11 17:37:23)

as vrea sa stiu cum pot face rost de cartea dumneavoastra pe care a-ti prezentrat-o in emisiunea TEO . va multumesc anticipat

linie
ADRIANA (2008-03-09 13:15:23)

SPUNETI-MI VA ROG CUM POT SA IAU LEGATURA CU DOAMNA DOCTOR MIHAELA BILIC?

linie
mihaela (2008-03-04 23:49:40)

Buna....Am 29 ani,187 cm si 86 kg.Practic sport de performanta si asta inseamna ca fac foarte mult efort fizic...adica aproape in fiecare zi 2 antrenamente de cate 1,5-2 ore.Efortul este foarte mare,transpir zilnic mult de tot,dar cu toate astea am cateva kg in plus.Am avut intotdeauna probleme cu greutatea,dar acum 2 ani si jumatate am reusit sa slabesc fara sa tin regim si am ajuns la 79-80 kg.Cu aceasta greutate m-am simtit minunat.Cele cateva kg in plus le-am pus in timpul verii,cand am avut 2 luni de pregatire cu cate 4 antrenamente pe zi ,cu 3 mese si 2 gustari intre mese,iar cina era de obicei mult dupa ora 22.Efortul a fost extrem de mare de aceea cred ca am si mancat mai mult decat de obicei.Nu pot sa spun ca din toamna am tinut un regim foarte strict,deoarece e destul de greu avand 2 antrenamente pe zi.As vrea sa imi spuneti va rog ce regim as putea sa tin ca sa dau jos cele cateva kg in plus si in acelasi timp sa pot face fata efortului fizic.Adresa mea de mail este brotobrotocel@yahoo.com.Va multumesc!

linie
simona (2008-03-04 21:38:43)

ingrasa batoanele fitness dupa ora 6 ?

linie
VIOLETA (2008-03-04 18:17:48)

AS DORI SA STIU DE CE NU A FOST ACCEPTAT MESAJUL MEU.

linie
violeta (2008-03-04 18:03:50)

am o inaltime de 1,65 si o greutate de 70kg. As dori sa slabesc macar15 kg.Cum pot sa slabesc am folosit tot felul de medicamente pt. slabit insa n-am reusit sa slabesc.ce regim sa tin, daca ma puteti sa ma ajutati recomandandu-mi un regim alimentar si promit sa-l respect. vA MULTUMESC

linie
georgi 18 (2008-03-04 15:20:25)

buna! as vrea s stiu si eu ce dieta s urmez....sunt marutinika am 1.60 si 57 d kg si faza e k slabesc foarte greu si asimilez foarte rpd....akum m-am apucat si de sala si sper s aiba un efect benefic

linie
Alina  (2008-03-03 21:51:05)

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa-l conving pe sotul meu sa mearga la un nutritionist, are 115 km, la o inaltime de 1.70, el spune ca se simte foarte bine, dar mie imi este teama sa nu se imbolnaveasca. Va multumesc,

linie
Picu Oana Silvia (2008-03-03 11:44:49)

Buna ziua! Ma numesc Oana, am 29 ani, 1.65 si 67 kg. As vrea sa slabesc si sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina, adica 56 kg.Imi doresc sa aflu adresa cabinetului dumneavoastra din Bucuresti si costul unei consultatii. Multumesc anticipat! daniel.picu@yahoo.ro

linie
pruica felicia (2008-03-02 22:12:41)

vreu sa slabesc si nu stiu cum cred k asta vrea toata lumea da de ce nu este si o pagina cu raspunsurile la intrebarile noastre?va multumesc anticipat

linie
IORDACHE MIHAELA (2008-02-28 15:52:21)

Buna ziua! Ma numesc mihaela am 27 de ani, 1,68cm si 71 de kg, as vrea sa slabesc sa ajung la greutatea de dinaintea sarcini, adica 60 de kg. Nu am tinut nici o cura de slabit pana acum , dar impreuna cu sotul meu vem sa slabim sanatos. Azi am cumparat cartea ta Mihaela si am citit-o toata, este o carte minunata si super interesanta. O sa respectam tot ce ai scris acolo, atat cat o sa putem. imi doresc tare mult sa stiu unde este cabinetul , pt o consultatie. M-ar mai interesa si costul consultatiei! Va multumesc din suflet!oliver_iordache@yahoo.com

linie
ida (2008-02-23 21:24:03)

linie
mihaela (2008-02-22 00:33:53)

buna ziua d-na Mihaela Bilic,v-as ruga sa-mi spuneti cum as putea sa ajung la cabinetul d-vostra,pentru o consulatie si un regim bine realizat,cat costa o consultatie si daca se poate! Va multumesc

linie
BEJAN MIHAELA (2008-02-12 23:57:44)

DOAMNA DOCTOR AM SI EU O PROBLEMA FOARTE SERIOASA ACUM 2ANI AM RAMAS INSARCINATA SI AVIND O SARCINA TOXICA MI_AU FACUT O CURA CU CORTIZON LUIND IN GREUTATE 18KG SI NU STIU CUM SA LE ELIMIN VA IMPLOR AJUTATIMA EU LOC IN ITALIA DEOARECE SUNT CASATORITA CU ITALIAN DAR AS DORI SA-MI DATI DUMNEAVOASTRA UN SFAT SAU O DIETA SPECIFICA VA MULTUMESC mail..stefanosighicelli@.it

linie
Bejan Mihaela (2008-02-12 23:33:13)

doamna Mihaela sunt disperata am ramas insarcinata si avind o sarcina toxica am facut ocura cu cortizon luind in greutate 18 kg dupa nastere nu am slabit nici macar un gram ce cura de slabire ar trebui sa fac ? Va implor ajutatima Cu stima Mihaela Bejan

linie
flory (2008-02-10 00:13:06)

ce sa fac sa nu mai am fata grasa si rotunda?sunt disperata te rog ajutama.multumesc mult

linie
giania (2008-02-04 15:25:43)

daca eu lucrez uneori si noaptea;pana pe la 24;la ce ora va fi ultima masa?

linie
 (2008-02-04 13:45:52)

cum pot sa slabesc intr-o luna?

linie
carmen (2008-01-30 08:56:39)

Adresa mea de email este camipetica@yahoo.com As dori sa stiu cat ma costa o consultatie la dvs am 1,65 si 78 kg, mentionez ca aveam 52 kg acum 4 ani cand am fost depistata cu spasmofilie si iau calciu Astept rasp dvs va multumesc

linie
klaudia (2008-01-28 16:57:05)

Am citit tot de pe aceasta pagina, insa de ce nu e si o pagina q raspunsuri? Cele mai frecvente intrebri observ k au fost puse, e clar k toata lumea kre pune aici intrebri vrea sa slabesk, trebuie neparat sa ai bani k sa itzi permitzi un nutritzionist?? nu m-as referi neaparat la mine, k nu pot sa spun k problema mea e atat de grava eu am sa urmez ce scrie mai sus sa vedem ce efect va avea, insa ptr cei kre intr-adevar au "probleme" mari ce pot face? Eu am 1,72, si nush sigur kte kg am, oriqm am intre 65-70, mi-e frik sa ma kntaresc k sa nu mi se faca scarba de mine:(, o perioada incepusem sa vars tot ce manak, mi-a fost frik sa nu dau in bulimie:(, in fine vreau sa dau burta jos si putzin din pulpe (ma scuzatzi k nush termenii adecvatzi) nu imi permit sa merg la o sala sau sa am un nutritzionist insa dak cineva mi-ar fii alaturi ar fii mult mai usor, totdeuna knd ai pe cineva q kre sa te antrenezi e mult mai usor, de aceea zic hai sa ne intalnim undeva mai multzi si sa vedem sa vorbim despre "problemele" noaste de greutate, impreuna poate vom reusi mai bine sunt sigura:(, km asta e ideea mea si chiar astept un raspuns. Va multzumesc mult, Klaudia

linie
georgiana (2008-01-28 12:36:13)

Buna ziua as dori si eu o dieta pentru a slabi nu ma mai supot asa numai rezist va rog din tot sufletu faceti ceva pentru mine.am incercat mai multe dar niciun rezultat va rog vreau ceva sa slabesc.va multumesc

linie
georgiana (2008-01-25 19:02:32)

as dori si eu o dieta pt ingrasare pls.

linie
Cristina Cerednicenco cristinaheidi@yahoo.com (2008-01-25 15:54:20)

Buna ziua!Am 25 de ani,1,74cm inaltime si 80 de kilograme.Imi doresc foarte mult sa slabesc,insa am o problema foarte mare:"Nu reusesc sa ma abtin de la mancare!" Am inceput foarte multe diete,unele cu succes altele fara insa la scurt timp dupa, m-am ingrasat poate chiar mai mult decat am dat jos.Sotul meu imi spune des ca am facut o obsesie din asta.Cum as putea sa slabesc ca apoi sa ma mentin? Astept un raspuns

linie
ana-maria (2008-01-24 20:24:40)

buna, am 21 de ani si am 65kg, bacau, ce imi recomandati k sa mai slabesc inca 10kg, k ma simt ca-m plinutza, as vrea sa am o talie si picioare de invidiat.va ror ajutati-ma. va multumesc.adresa de mail ancky622@yahoo.com

linie
Oana H (2008-01-24 16:37:45)

Doamna Bilic, am incercat sa intru pe site-ul dumneavoastra si nu reusesc ( nu se incarca pagina). Sunt interesata sa aflu cat mai multe informatii despre regimul recomandat de dumneavoastra. Cu respect, Oana H - oanahr@yahoo.com

linie
liliana (2008-01-21 21:25:26)

Buna ziua. Am 38 ani,1,68cm si 78 kg.De cand am fost operata de gusa nodulara chistica,ma ingras si nu mai reusesc sa slabesc. In prezent sunt sub tratament cu Euthyrox. Lucrez in schimburi si nu reusesc sa am un program de masa regulat. Imi doresc sa pierd in greutate cel putin 10 kg.Va rog sa ma ajutati si sa ma sfatuiti pe adresa de e-mail:lili_simona_69@yahoo.com. Va multumesc anticipat

linie
Simona (2008-01-19 21:36:33)

Buna ziua, spre deosebire de persoanele care va adreseaza intrebari despre slabit eu imi doresc foarte mult sa ma ingras. Am 20 ani si 46 kg, mananc bine, 3 mese pe zi dar si intre mese mai ales dulciuri insa nu reusesc nicicum sa ma ingras, as dori doar 5 kg. Ati putea sa-mi dati o dieta dar nu din-aceea care te indoapa pur si simplu. Va rog sa-mi raspundeti cand puteti pe adresa de e-mail: vintila_simona1987@yahoo.com

linie
Corina  (2008-01-19 15:54:59)

Buna ziua Dna. doctor Ma numesc Corina am 24 de ani, 1,57 cm si 62 kg. Am efectuat un control si m-i s-a spus ca am retentie de lichide, ce ar trebui sa fac in acest sens? Imi doresc tare mult sa pierd din greutate 10 kg.. Va rog mult sa ma ajutati, va multumesc!

linie
Bilic Adriana (2008-01-18 23:14:48)

As dori sa ne cunoastem, dar nu stiu cum, fiindca se pare ca suntem rude din partea si dupa spusele tatalui meu. Tatal meu este nascut la Ploiesti, se numeste Bilic Florin. Parintii lui au venit de la Cernauti si s-au stabilit in localitatea Spini, jud.Hunedoara. In prezent nu cunosc rude din partea tatalui meu,intrucat, datorita circumstantelor, nu a pastrat legatura cu acestia. Adresa mea de e-mail: draganadriana1@yahoo.com

linie
ormangi niculina (2008-01-18 19:51:48)

Buna ziua doamna doctor Mihaela Bilic.am 45 de ani si 93 kg la 1.65 m inaltime. Am coxatroza la sold din 2000 si nu pot sa fac multa miscare si-mi este foarte greu. Am slabit 10 kg si de aproximativ 2 luni nu am mai scazut deloc in greutate. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si sa ma sfatuiti. Multumesc anticipat.

linie
dragan geta (2008-01-18 10:29:16)

am 85 kg si 40 ani,1,67m munca pe care o depun nu este tocmai sedentara ,in sensul ca in 8ore ma misc destul de mult. dar doresc sa slabesc cam 10 kg astept raspuns

linie
lavinia (2008-01-15 22:27:42)

buna ziua doamna dr mihaela bilic.vreau sa slabesc si nu stiu ce regim sa tin, am tinut un regim; mancam 3 zile fructe, 3 zile carne , 3 zile lactate ,dar cand ajundeam la 3 zile lactate seara imi era foame, nu mancam paine, dulciuri.dar am slabit si acuma mam ingrasat dar nu cum eram inainte.

linie
Maria (2008-01-11 15:35:21)

Dna dr Bilic nu mai tine legatura cu pacientii.Adica nu mai lucreaza la nici una din clinici. Nici la Bacau si nici la Bucuresti. Am sunat eu azi 11.01.2008 la clinica Villa Bella si am fost informata asupra acestui fapt.

linie
Oana H. (2008-01-11 13:28:58)

Doamna Bilic, am incercat sa intru pe site-ul dumneavoastra si nu reusesc ( nu se incarca pagina). Sunt interesata sa aflu cat mai multe informatii despre regimul recomandat de dumneavoastra. Cu respect, Oana H.

linie
Deliana Istrate (2008-01-11 10:01:03)

Am inteles ca doamna dr.Mihaela Bilic are cabinet in Bucuresti. dar adresa exacta? Sau un nr. de telefon pentru programari si alte detalii? Multumesc.

linie
denisa (2008-01-11 01:50:05)

Am 83kg si ma lupt de foarte mult timp sa slabesc.Ajutati-ma

linie
Popa Maria-Magdalena (2008-01-10 21:02:19)

Am 26 de ani,1.59 inaltime, 73 de Kg, sunt operata pe cord deschis si ca urmare mi s-a interzis orice efort fizic. In ultimii 3 ani m-am ingrasat aproximativ 10 Kg, am nevoie de ajutor pentru a mai da jos pentru ca nu ma simt bine din punct de vedere al sanatatii. Ce sfat imi puteti da in aceasta situatie? Va multumesc.

linie
lumyerre (2008-01-10 18:26:39)

as vrea sa stiu la ce editura a fost publicata cartea dr Bilic pentru a o comanda prin email Multumesc mult!

linie
tasia (2008-01-10 11:04:22)

ce alimente m-ar putea ajuta la slabit in cura d.nei dr Bilic,bogate in iod,in afara de peste?

linie
Romeo (2008-01-08 20:04:43)

Am 30 de ani, 1.80 inaltime si 55 kg. Nu stiu ce sa mai fac. Vreau sa ma ingras si nu reusesc. Mai mult de 60 kg nu am avut de cand ma stiu. De mancat mananc, nu sar nicio masa. Am fost la nutritionisti. Toti mi-au zis ca asa e felul meu de a fi si sa ma impac cu ideea, dar eu nu vreau. Doi ani de zile am facut sport si tot nu am reusit sa cresc in greutate. Daca aveti vreun sfat pentru mine, il astept cu interes. Va multumesc.

linie
Barbier Bianca (2008-01-08 08:50:02)

cum se poate scapa de o "burtica", in urma unei operatii de cezariana cu un pliu in partea inferioara a abdomenului

linie
amalia_buth (2008-01-07 23:56:16)

am 19 ani si sunt eleva dimineata nu prea am timp sa mananc si ma duc la scoala acolo mai rontai cate ceva dar nu ma satur si seara cand ajung acasa mananc mult.cum as putea sa slabesc?trimitetimi va rog email pe amalia_buth.va multumesc

linie
cristina (2008-01-07 23:36:27)

buna ziua.!sunt o fata de 20 de ani neimpliniti si as vrea foarte mult sa slabesc.Am cautat diete pe internet si una o reusit:luni.paine graham,marti.lactate,miercuri.legume etc..Acum as vrea sa ma ajutati pt ca as vrea o dieta si mai eficienta,apropo as vrea sa dau jos 10 kg.!!!!!!

linie
elena ganea (2008-01-07 23:35:55)

m-am ingrasat in 2 saptamani 7 kg.am 179cm si 76 kg. nu mananct mancare gatita de cel putin 7 ani.doar de sarbatori mai gust.analizele imi ies foarte bine.De ce ma ingras asa de repede??? daca as manca normal nu as mai incapea pe usa. e o problema de mica

linie
Rodica 49 ani, Craiova (2008-01-06 22:42:00)

Am 135 kg ,bust 137 cm,mijloc 131 cm,burta 140 cm,inaltime 1.63m.De cand ma stiu am oscilat in grautate.Cand mi-era bine,puneam,cand ma suparam slabeam.M-am casatorit la 22 de ani .La 24 de ani ,dupa ce am nascut aveam 84,de la 63 kg.La 25 de ani dupa a doua nastere,aveam 82 de kg.La 26 am avut o problema familialasi am ajuns la 54 kg de la aprox. 86 kg,in 3 luni.Dupa ce sau linistit problemele am inceptu sa pun din nou.La 33 de ani dupa cea de a3a nastere am avut 87 de la 70inainte de sarcina.La 43 de ani aveam in jur de 92kg am inceput sa tin tot felul de diete si la 45 ani ajunsesem la 78 de kg ma simteam bine interior si "exterior", dar tot vroiam sa mai slabesc.Insa .....de la 45 la 48ani am avut din nou probleme mari familialeRezultatul....am ajuns la 105 kg,nu am mai tinut cont ce mananc,cand mananc,cat mananc, sau daca mananc.Pe la 46 ani am mers la medicul de familie.In urma analizelor iau tertensif,simvacard,euthyrox si la nevoie,o data sau de doua ori pe saptamana,furosemid.Acum insa e din ce in ce mai rau pt ca ma dor picioarele,spatele,obosesc repede.Problemele de familie s-au rezolvat acum as vrea sa ma ocup si de mine!Ce sfaturi imi dati ? multumesc anticipat! (cosmin_guna@yahoo.com)

linie
luminita .t (2008-01-04 17:08:03)

As dorii sa stiu daca doamna Mihaela Bilic acorda consultatii si prim E-mail sau telefonic?(contra cost,bine-nteles)

linie
Iuly (2008-01-03 23:48:11)

am citit atatea intrebari aici dar raspunde cineva la ele? si eu am probleme de greutate si nu stiu sa le rezolv... rezolvam oare ceva adaugand aici intrebarile noastre? Dragi administratori ganditi-va ca toti cei ceeea ce pun intrebari sunt cu adevarat disperati... Cu respect

linie
Gina (2008-01-03 20:06:10)

Ma numesc Gina, am 42 ani, 1,66 m, 97 kg. Sunt foatre stresata deoarece starea mea de sanatate se deterioreaza pe zi ce trece :(. Am facut dese cure de slabire, am slabit cel mai mult 10 kg pe care le`am pus din nou :(. Sunt interesata de sfaturile unui specialist in care sa am incredere asa cum sunteti dumneavoastra (va stimez si admir ). Am si cateva probleme de sanatate: steatoza hepatica gr I si colecistita cronica. Vreau sa slabesc 10 kg!! Dar vreau sa o fac in asa fel incat sa nu`mi afecteza sanatatea. Va rog ajutati-ma.. am nevoie de dumneavoastra. ( ginag2607@yahoo.com )

linie
Gina (2008-01-03 20:04:39)

Ma numesc Gina, am 42 ani, 1,66 m, 97 kg. Sunt foatre stresata deoarece starea mea de sanatate se deterioreaza pe zi ce trece :(. Am facut dese cure de slabire, am slabit cel mai mult 10 kg pe care le`am pus din nou :(. Sunt interesata de sfaturile unui specialist in care sa am incredere asa cum sunteti dumneavoastra (va stimez si admir ). Am si cateva probleme de sanatate: steatoza hepatica gr I si colecistita cronica. Vreau sa slabesc 10 kg!! Dar vreau sa o fac in asa fel incat sa nu`mi afecteza sanatatea. Va rog ajutati-ma.. am nevoie de dumneavoastra.

linie
lyly_andrycy@yahoo.com (2007-12-30 12:19:37)

Am 1.55m ,65kg si doresc sa slabesc.Este adevarat ca am mai incercat si alta data , dar kg pierdute au fost recuperate. sunt o persoana activa ,atunci cind pot fac miscare(merg cu rolele ,patinele, joc tenis) dar sunt tentata sa rontai cite ceva.Nu pot sa-mi fac un program de masa deoarece lucrez in 3 schimburi. Am o bicicleta de camera pe care o folosesc mai rar .Credeti ca ma poate ajuta sa slabesc? .Ce mai pot face ? Va multumesc . lili

linie
alexandra (2007-12-29 21:46:35)

doamna va rog din suflet sa mi ziceti si mie cum as putea slabi..am 18 ani neimpliniti si peste 70 kg...nu pot renunta la fast food merg des si seara mananc dupa ora 18...va rog ajutati ma...ceva pt mine astept raspuns dvs pe alexa_rubbi_b@yahoo.com va multumesc

linie
toader sidonia (2007-12-29 20:01:11)

stimata doamna va rog din tot sufletul sa-mi spuneti unde as putea gasi cartea dumneavoastra.va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns...multa sanatate si sincere felicitari

linie
marta (2007-12-29 18:57:28)

Bună Mihaela, Am şi eu o problemă care pe zi ce trece se agravează. În ianuarie 2005 am fost operată de guşă nodulară, adică tiroidectomie totală la Inst.Oncologic din Cluj-Napoca. După operaţie au apărut problemele, mixedem, după 3 ani 80 kg. Înainte de operaţie greutatea era apr.52-54 kg, la o înălţime de 1,62 vârsta 45 ani. Prin serviciul meu circul mult pe jos. Iar la noi se mănâncă la regim din cauza mea. Din copilărie sunt foarte sensibilă cu ficatul. Din cauza operaţiei metabolismul sa modificat. Aş dori să revin la greutatea înainte de operaţie. A-şi fi fericită dacă a-şi primi un răspuns specializat. Cu mulţumiri tasnadi_martha@yahoo.com

linie
Simona (2007-12-29 18:50:59)

Buna ziua doamna doctor. In primul rand vreau sa va spun ca va admir foarte mult, stilul dumneavoastra bland si aparent nerestrictiv m-a facut sa va ascult cu mai mare atentie si sa-mi doresc si mai mult si chiar sa cred ca pot slabi. Am in prezent 79 de kilograme la o inaltime de 1.63 m. Am obezitate de gradul 1, stiu. Insa ...am ramas insarcinata. As fi dorit sa slabesc macar 15 kg inainte de a ramane insarcinata dar asa a fost sa fie. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi deoarece stiu ca alimentatia femeilor insarcinate trebuie sa fie putin diferita deoarece ma tem pentru sanatatea me a si a bebelusului meu in cazul acumularii a si mai multor kilograme. Va multumesc (simi_poenar@yahoo.com)

linie
emilia (2007-12-23 20:04:49)

DOAMNA DOCTOR AM 1,65 , 88 KG SI 27 ANI INAINTE DE A RAMANE INSARCINATA AVEAM 57KG, DE 4 ANI NU AM REUSIT SA DAU JOS NICI MACAR 1KG DOAR AM MAI PUS AM INCERCAT DIFERITE CURE DE SLABIRE DAR CE A MERS JOS AM PUS INAPOI DACA PUTETI SA-MI INDICATI CEVA CURA DE SLABIRE SAU ALTCEVA ADRESA MEA emy_domjan@yahoo.com

linie
FLORI DIN IASI (2007-12-19 11:59:53)

BUNA ZIUA D-NA DOCTOR. AM 1.65 M. APROXIMATIV 90 KG. 32 ANI SI DORESC SA SLABESC. IN ACEASTA VARA AM TINUT O DIETA BAZATA PE PRINCIPIILE LUI MONTEGNIAC SI AM SLABIT 10 KG., DAR LE-AM PUS INAPOI. INTOTDEAUNA AM AVUT PROBLEME CU GREUTATEA SI AM MAI URMAT DE DOUA ORI REGIMUL DISOCIAT (LA VARSTA DE 17 ANI SI LA VARSTA DE 30 ANI) CE A DAT REZULTATE FOARTE BUNE PIERZAND 20-25 KG. DAR CARE IAR S-AU ACUMULAT.KILOGRAMELE PE CARE LE AM IN PLUS ACUM SUNT DUPA O SARCINA SI IMI DORESC MULT SA SCAP DE ELE. CE POT SA FAC? VA ROG SA-MI RECOMANDATI UN REGIM.

linie
Uca (2007-12-19 09:49:20)

Buna Mihaela, In primul rand felicitari pentru cartea scoasa de curand, este SUPER...mai am putin si o termin de citit. Incerc sa-ti urmez sfaturile si sa-mi schimb modul de a manca in unul sanatos.Am de dat jos cateva kilograme si sper sa reusesc. Felicitari inca o data Mihaela!

linie
adina (2007-12-17 19:46:14)

ma numesc adina si am 20 de ani am facut sport de performanta timp de 6 ani,tineam cele mai dure diete adik faceam sauna si nu mancam decat o portocala pe zi,acum am probleme cu stomacul si vreau in continuare sa slabesc am 1,66 si 62 de kg si ma consider o persoana plinuta si vreau sa slabesc va rog sa ma ajutati sa imi recomanda-ti o dieta va multumesc.(adinatkd@yahoo.com)

linie
angela (2007-12-15 19:45:39)

am 35 de ani,1,60,85 kg,intotdeauna am fost putin mai plinuta,dar in timpul sarcinii si dupa nastere am acumulat kg,se poate sa-mi da-ti si mie un regim de slabire la adresa de maill-daniella_1122@yahoo.com,va multumesc mult

linie
yvette (2007-12-14 22:18:55)

mereu am avut un surplus de kg, probabil din cauza almentatie tipic romaneasca, de cativa ani imi gatesc singura si am pierdutceva kg. Acum am 85kg, 1,70 si 20 de ani greutate la care m-am oprit...... Desi am incercat sa mai pierd ceva kg nu a mers.Consum cam aceleasi alim. ca si cele prezentate in prog dvs, cereale sau musli cu lapte dregresat, ton sau pui la gratar cu sal de legume cu suc de lamaie, iar seara o supa cu iaurt degresat,.Dar nu pot renunta la fructe imi plac foarte mult(nu consum banane), cu miscarea stau din nou prost ma plictisesc teribil sa fac exercitii dar ma chinui....Am observat ca in momentele de stress am un apetit mult mai mare ptr dulciuri si mancaruri tip fast food desi in mod normal nu consum(1-2ori/an max).Nu stiu ce sa mai mananc , ce metoda sa folosesc ptr a scapa de stres( mi-am pierdut tatal la sf acestei verii dupa o lupta de 1 an cu cancerul, probleme financiare,etc)Am facut enorma gresala de a folosi si prod ptr slabit precum fittomagra ceaiuri si pilule acum mi-e teama de a nu ma ingrasa mai mult

linie
Alina Stan (2007-12-12 08:06:35)

Reductil si alte produse sub forma de pastile sau prafuri contin hormoni masculini ce favorizeaza cresterea parului in exces, pe fata, gat, etc. Aceste produse va masculinizeaza. Trasaturile feminine se estompeaza. Cand alaptezi nu este indicat sa tii diete. Daca nu mananci, corpul se apara si creeaza depozite sub forma sunculitelor, pe burta, coapse, brate, antebrate. Vedetele care au nascut, au slabit pentru ca nu au alaptat. Cele care au alaptat ( nu au reusit sa mai slabeasca ) Poti sa nu alaptezi si vei slabi, dar copilul nu va fi unul sanatos. Pentru ca bebelusul isi formeaza anticorpii cand este alaptat de mama si nu artificial. Un alt factor care o impiedica pe mama sa slabeasca este lipsa somnului, stresul si nervii. Se stie ca cel mai bun somn este de la 9 seara. Atunci corpul creeaza un hormon care anuleaza stresul si ce este mai important, nu vei mai lua in greutate.

linie
FLORY (2007-12-11 16:14:01)

SUNT O TANARA MAMICA DE 28 ANI. AM 172cm SI O GREUTATE DE 78kg.VREAU SA AJUNG MACAR PE LA 65kg DAR NU PREA AM MARI SANSE. AM INCERCAT DIVERSE DIETE DAR DEGEABA. MULTUMESC

linie
daniella (2007-12-10 21:43:48)

daca alaptez pot urma o dieta? ce fel?

linie
olimpia (2007-12-09 18:55:40)

avind o meserie stesanta buget redus ,stresul imi provoaca foame ce dieta imi recomandati?asi fericita daca asi primi un raspuns specializat.

linie
Cristiana (2007-12-09 18:19:29)

Am cumparat si citit cu nesat cartea dvs si va felicit si va multumesc pentru ideea de a impartasi tuturor cunostintele pe care le aveti. In carte, am observat ca ne sfatuiti sa evitam consumul mare de calorii, aflate in special in dulciuri si grasimi. Totusi, indicati ca fiind acceptate supele instant, cremele de branza preparate industrial si o multime de alte alimente considerate in general nesanatoase, cu continut ridicat de E-uri si alte substante toxice. O fi adevarat ca acestea nu ingrasa (desi ma indoiesc ca un ficat saturat de E-uri mai poate metaboliza corect colesterolul), dar, ca medic, sunteti de parere ca nu exista riscuri daca mancam astfel de alimente? Iar in alta ordine de idei, am oservat de cateva ori sugestii de meniu care contin, pentru aceeasi masa, toate cele trei feluri de proteina animala. Auzisem ca aseasta combinatie oboseste stomacul si incetineste digestia. este adevarat? Multumesc frumos!

linie
Maria (2007-12-08 19:17:53)

Pot tine o dieta daca alaptez?adresa de mail maria_pdrn70

linie
oana (2007-12-08 18:08:06)

eu sunt din provincie,mai exact din tg-jiu;imi doresc foarte mult sa cumpar cartea doamnei doctor;imi puteti spune va rog de unde o pot procura?va multumesc..

linie
mihaelapxd (2007-12-08 14:32:34)

Ultima carte a Dr.BILIC o gasiti la toate chioscurile de pe B-dul Magheru,costa max.5o ron.

linie
anda runtag (2007-12-06 16:56:48)

salut la toata lumea! cartea doamnei bilic o gasiti deja in toate magazinele diverta si probabil ca in librariile mai mari. am inteles ca exista si la vanzatorii ambulanti. daca totusi nu reusiti sa ajungeti la librarie, incercati pe www.doctorbilic.com, veti gasi acolo cartea in format digital si formularul de comanda. cititi cartea si cu siguranta veti primi absolut toate raspunsurile de care aveti nevoie ca sa puteti slabi sanatos. spor la slabit!

linie
mona (2007-12-06 16:32:35)

am tinut un regim de slabit drastic acum vreo trei ani am slabit si asta datorita faptului ca nu mananc ,ma simt din ce in ce mai rau dar nu pot manca de frica sa nu ma ingras ce sa fac cum sa incep sa mananc din nou si mai ales ce? trimiteti-mi raspunsul pe adresa de mail:monaa008@yahoo.com Mentionez ca am 1,68 si 41-42 kg

linie
maria (2007-12-06 16:03:11)

buna ziua!am 18 ani 1.70, 69kg am tot tinut regimuri auzite la diferite cunostinte sau citite prin diferite reviste....aiurea...cum as putea lua legatura cu doamna Mihaela Bilic!unde are dansa un cabinet?multumesc

linie
alexandru (2007-12-06 15:49:52)

de unde pot achizitiona cartea dv,:EXIST DECI MA ABTIN: multumesc

linie
Bita Simona (2007-12-06 12:59:49)

Buna. As vrea si eu sa slabesc tin regim dar in zadar. Am nascut acum 5 luni si am 1.65 si 80 kg. si nu stiu ce dieta sa tin . Reductil pot sa iau am inteles ca e foarte bun. bita_simona@yahoo.com

linie
rosu georgeta  (2007-12-06 12:35:26)

sunt din Comanesti jud.Bacau,si as dori si eu o carte:Carnea si preparate din carne.Stiti ca noi cei din provincie,nu prea avem acces la aceste carti.Adresa mea de e-mail este:deea_geo72@yahoo.com.Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.Va multumesc.

linie
Adi (2007-12-06 00:04:59)

MIhaela Bilic zice exact opusul celui ce ne zic la Fac de Medicina , Cluj. Si mie mi se pare mai mult o vedeta pop decat o doctorita. Cativa din grupul nostru (de la medicina ) urmam sfaturile a doi cercetatori de la universitatea din Bologna (1 dintre ei fiind roman) care recomanda 1 regim vegetarian, si avem rezultate foarte bune, si cei care nu fac sport, si cei care practica body-building. Daca cineva cauta medicament pt. ulcer in farmacie va gasi de la acesti 2 cercetori. Nu ascult de vedete pop, ci de specialisti!

linie
andreea (2007-12-06 00:04:43)

de ce nu pot sa slabesc.am 1.65 cm am 17 ani si in ultima perioada m-am ingrasat am 59kg.a-si vrea sa slabesc inca cel putin 9 kg.ma puteti ajuta.nu sunt mancacioasa nu mai mancat paine foarte rar.imi puteti da o dieta va las id-ul meu poate intrati lumea_stie_cine_sunt_90.va multumesc

linie
dana gratianu (2007-12-03 16:15:36)

va trimit si eu cateva intrebari privind suplimentele destinate scaderii in greutate in timpul antrenamentelor la sala 1. cat de bune sunt batoanele cu fibre L Carnitin ptr slabit si pASTILELE L CARNITIN DE LA FIRME DE PRESTIGIU 2. imi dauneaza consumul mai multor astfel de produse daca da IN CE FEL 3. astfel de produse ADUC KCAL SI masa musculara 5. care este mai indicata banda sau bike static ptr slabit eficient si uniform 6 ce reactii adeverse au batoanele de slabit si medicamentele din farmacii eliberate numai pe baze prescriptiei medicale? dana_gratianu@yahoo.com

linie
ioana (2007-12-01 23:00:36)

buna amm o intrebare am 18 ani 170 si 80 de kg nu am probleme cu glanda tiroida si totusi nu pot slabi, nu sunt mancacioasa nu mananc paine de 1 an jumate am facut si sport dar degeaba as vrea sa slabesc 15 20 kg . am adaugat adresa d voastra d_mihaela dar nu mi ati dat add. multumesc

linie
anda (2007-11-26 18:37:33)

draga sorana, imi pare rau daca ai inteles ca te trimit la internet pentru gasirea unei diete! eu te sfatuiam sa cauti termenii pe care nu esti sigura. dieta pe care te sfatuiesc sa o incerci este cea pe care o urmam si noi, dieta hipocalorica. o gasesti mai sus. e foarte simpla si iti da niste linii generale pe care daca le urmezi, ai rezultate. daca te face sa fii mai increzatoare, sa stii ca nici noi nu am primit mai mult. toata lumea din concurs a primit exact aceeasi dieta, personalizarea ei se face de catre noi, pentru ca putem alege alimentele pe care vrem sa le mancam. doamna bilic spune intr-adevar ca fiecare este unic si nu exista retete universal valabile, tocmai din cauza asta nu da retete sau liste de alimente pe care trebuie sa le mananci intr-o zi. ai libertatea sa alegi din grupele respective, ai libertatea sa faci asociatii cat mai placute tie, ai libertatea sa alegi o gustare cat mai pe gustul tau. imi pare rau ca ai avut o experienta atat de neplacuta cu dieta pe care ai tinut-o anterior, sper ca de data asta o sa iti iasa si mentinerea. dar trebuie sa fii atenta sa nu te intorci la obiceiurile alimentare dinainte de dieta, sa incerci sa mananci pe aceleasi principii din timpul ei. o saptamana cat mai usoara, anda

linie
cristinam (2007-11-25 12:21:56)

am 82 kg. si 1,65 inaltime.nu pot renunta la dulciuri.imi vine rau daca u gust

linie
Sorana Dinu (2007-11-23 02:11:58)

Din cauza prea putinului timp liber pe care il am la dispozitie, nu am reusit sa-ti raspund. Imi spui ca trebuie sa ne ajutam si singuri eventual sa apelam la net. In primul rand mi-am dorit un raspuns competent si avizat. Doamna doctor se bucura de o mare notorietate ca urmare a mediatizarii cazurilor si-mi doream un raspuns din partea doamnei doctor. Acum am adresa, o voi contacta. Citesc ( de fapt citeam )de pe net dar trebuie sa-ti spun ca nu sunt decat niste informatii de tip almanah. Am urmat si eu o dieta luata de pe net si am slabit 26 de kg in doua luni. Nu am consultat pe nimeni, in speta niciun medic. Si urmarea a fost dezastruoasa. In a treia luna, desi am urmat aceeasi dieta, am inceput sa ma ingras. Cand am inceput dieta aveam 74 kg. Am ajuns la 48 de kg, iar acum am 106 la o inaltime de 1,65. Si asta la un 1 an si doua luni dupa dieta. Eu nu recomand nimanui sa inceapa o dieta fara sa consulte un medic nutritionist. Doamna doctor Mihaela afirma ca fiecare pacient trebuie sa fie tratat individual. Nu suntem doi la fel.

linie
stanescu nicoleta (2007-11-22 17:25:04)

Am 36 ani ,1.65m si 79Kg, anul trecut am urmat o dieta am slabit 10Kg in 8luni ,dupa ce am inceput sa maninc gatit Kg. sau asezat la loc in 7luni desi nu am mincat paine ,prajit , nu maninc gras, nu beau sucuri,deci am avut citeva restrictii dar degaaba v-as ruga sa-mi dati si mie citeva sfaturi.

linie
daniela 33 (2007-11-22 13:48:17)

draga mihaela ti-am trimis un comentariu dar nu mi-ai raspuns am 153 65 33ani as dori sa slabesc vreo 7 kg dar nu reusesc.Acum 2 ani am facut o dieta am slabit 15 kg in 6 luni dar de 6 luni am inceput sa le recuperez si nu as vrea sa ajung iar asa,fac sport,fitnes,consum doar ulei de masline si incerc sa evit dulciurile maninc doar paine integrala dar degeba nu stiu ce sa mai fac astept in raspuns daniela_iecea@hotmail.com

linie
cimponeriu carmen (2007-11-20 20:56:47)

am nascut acum sase luni si am reusit sa cumulez in opt luni de zile, am nascut prematur, aprox 30 kg ajungand la 81 kg la o inaltime de 1.50 cm, am reusit sa dau jos 6 kg prin urmare acum am 75 kg si m-am oprit.Am incercat sa merg la sala o luna si m-am ales cu dureri mari de solduri si genunchi iar ca si dieta am eliminat painea si dulciurile si nu mai mananc dupa ora 18.00.Sunt disperata pentru ca de la varsta de 17 ani cand am avut 86 kg am tinut dieta timp de 4 ani si am reusit sa ajung pana la 45 kg chiar am avut si perioada destul de lunga cu 38 kg dar avand ceva probleme de sanatate mi s-a recomandat sa mai pun ceva kg asa ca m-am oprit la 45 kg.Pana anul trecut adica 31 ani am reusit sa ma un corp de invidiat dar dupa ce am nascut simt ca nu mai pot sa redevin ce am fost( am mari probleme de mentinerea greutatii dala 17 ani pana la 31 ani am tinut dieta stricta)acum avand famile si un bebe imi este foarte greu sa revin la silueta de invidiat si parca ambitia pe care am avut-o a disparut si mai cred ca am obosit sa am grija ce introduc in gura, chiar si un pahar de apa in plus se vede la mine.Ce sa fac doctore? Cum pot sa redevin ce am fost?

linie
claudia (2007-11-20 14:48:44)

linie
anda (2007-11-19 17:54:16)

draga sorana dinu, nu exista niciun fel de cenzura.... este pur si simplu un filtru care ne fereste pe toti de lucruri pe care nu am vrea sa le vedem sau auzim... nu toata lumea are bunul simt sa posteze lucruri decente. iar daca ai sa te uiti pe site ai sa vezi ca exista o gramada de raspunsuri. doar ca de cele mai multe ori nu raspundem la aceeasi intrebare de fiecare data atunci cand este adresata. cat despre ce sunt carbohidratii si grasimile saturate... daca ai sa citesti dieta doamnei doctor, ne explica cu foarte multa atentie ce avem voie la fiecare masa, din ce categorie face parte si cam ce seamana cu el. dar daca iti este mai simplu: carbohidratii se gasesc mai ales in paine, paste fainoase, cartofi, fasole uscata, mazare, porumb, in toate cerealele. asa ca atunci cand ai voie carbohidrati, sau legume cu amidon, poti sa jonglezi cu aceste ingrediente. grasimile saturate... sunt grasimile "rele". in general le gasesti in produsele de origine animala, in mancarurile gatite, in margarina. dar in dieta pe care o gasesti aici pe site se propune o eliminare destul de drastica a grasimilor in general, incercam sa ne limitam la maxim o lingura de ulei pe zi. echivalentul in unt ar fi "cat o nuca". daca mai ai nelamuriri e foarte simplu sa cauti pe google, gasesti explicatii foarte clare care te lamuresc deplin. in primul rand trebuie sa invatam sa ne ajutam singuri, pentru ca daca asteptam mereu sa vina o solutie salvatoare... sfatul meu este sa cititi cu mare atentie dieta si ce nu intelegeti sa cautati in posturile mai vechi, probabil ca veti gasi un raspuns, iar daca tot nu gasiti, intrebati.. cineva va va raspunde cu siguranta. cu respect, anda

linie
mihaela t. (2007-11-19 17:49:49)

Ce parere aveti despre batoanele dietetice care sunt recomandate de producatori ptr.a inlocui o masa ?

linie
DANIELA (2007-11-19 11:49:55)

iMI PUTETI TRIMITE O DIETA ,FAC FITNES SI INCERC SA NU MANINC GRASIMI SI DULCIURI daniela_iecea@hotmail.com

linie
Christin (2007-11-18 14:42:44)

D-na dr. Mihaela Bilic poate fi gasita in Bucuresti la Villa Bela in Str. General Constantin Coanda nr 31, Sector 1 , Bucuresti.Tel pentru programari 0722.56.76.89 sau 0740.00.42.41

linie
Sorana Dinu (2007-11-18 12:48:05)

Nici acum nu am scapat de cenzura ? Adica trebuie sa asteptam ce zice administratorul ? Am zis eu ca e ceva putred aici. Altfel cum se explica ca nimeni nu-ti raspunde ?

linie
Sorana Dinu (2007-11-18 12:44:17)

De ce nu raspunde nimeni la intrebari ? De ce nu se scrie clar ce sunt carbohidratii, grasimile saturate...etc si in ce alimente se regasesc. Toate dietele contin astfel de termeni de parca toti am facut facultatea de medicina si trebuie sa stim.

linie
Aurelia Botan (2007-11-18 11:47:36)

Buna ziua, ma adresez tuturor care doriti sa tineti post, dar si sa mancati sanatos. As dori sa ma ajutati si pe mine sa tin post dar si sa mananc sanatos. Am tinut pana acum dieta hipocalorica si am slabit, dar asta impunea sa mananc si carne slaba. Acum cu ce as putea sa inlocuiesc carnea? Va multumesc.

linie
cata (2007-11-17 20:33:23)

dupa ce ai slabit,ce trebuie sa faci ca sa te mentii?

linie
Bindeanu Paula (2007-11-17 20:29:30)

Intrebarea mea e cum tinem o dieta in timpul postului...fara carne,oua,lactate? Putem marii aportul de carbohidrati?

linie
florea cristina (2007-11-17 19:07:57)

de cand ma stiu ma tot chinui sa slabesc am incercat tot felu de diete si retete am slabit mult tot timpul dar din pacate le pun mereu inapoi chiar dublu pot sa ma abtin dar nu stiu sa ma mentin

linie
yo (2007-11-16 19:02:48)

cum sa slabesc va rog sa-mi spuneti

linie
Mihaela, Bucuresti (2007-11-16 12:08:11)

Buna ziua! As dori si eu nr de telefon sau adresa de mail a doamnei doctor Mihaela Bilic pt o programare. Se poate sa-mi trimite-ti pe adresa : mycy_87@yahoo.com. Stiu ca intrebarea asta a mai fost pusa , dar nu am vazut ca cineva sa fi dat raspunsul.Asa ca eu mai intreb o data :) .Multumesc!

linie
miha (2007-11-15 12:45:13)

am 28 de ani,in august am nascut si am ramas cu 5 kg.pe care chiar daca tin dieta nu le pot da jos

linie
georgiana (2007-11-14 19:55:29)

sunt ofemeie de 29 ani, si 72 kg. nu maninc foarte mult si mi-as dori sa slabesc 10 kg,nu am putut sa tin niciodata o cura de slabire din cauza serviciului.plec dimineata la ora 8 si ma intorc seara la ora 17.la servici nu pot sa maninc nimic decat un sandvis si maninc mancare cand ajung seara acasa.oare am alte probleme ????ce credeti ca as putea sa fac ?? va rog macar un mic raspuns mihaita_rol@yahoo.com

linie
Plop Nina (2007-11-14 17:34:04)

Buna ziua!Va deranjeaza o domnisoara din Moldova. DE cind am venit la camin in 2005 aveam 49 kg acum la 20 de ani am 57 si nu stiu cum sa slabesc. Va rog mult sa ma ajutati.Adresa mea este nn_plop@yahoo.com.Multumesc anticipat!

linie
any (2007-11-14 10:56:00)

tot pentru elena cu riscul de a o plictisi:La proba cantarului Calculeaza cate kilograme ar trebui sa slabesti si in ce zone, la cate calorii trebuie sa renunti ca sa iti atingi telul si in ce fel poti sa faci asta. Greutatea pe care o ai iti spune mult mai multe despre sanatatea ta decat o pot face cifrele seci ale cantarului. Pentru a face o evaluare eficienta, trebuie sa iei in calcul inaltimea si forma corpului tau, plus distributia grasimii de-a lungul acestuia. Iata cum poti face asta... 1 Cum te compari cu ceilalti Indicele de masa corporala (IMC) este folosit de medici pentru a verifica daca greutatea ta se afla in intervalul acceptat al greutatii sanatoase, in raport cu inaltimea. Dar acest indicator nu ia in considerare si grasimea corporala, asa ca te poate induce in eroare. De exemplu, un atlet poate avea un indice ridicat al masei corporale, pentru ca masa musculara este foarte dezvoltata. Dar pe noi, ceilalti, IMC ne ajuta sa vedem unde ne aflam in tabelul masurilor sanatoase. Verifica-ti indicele de masa corporala (IMC) Coordonate Exemplu de calcul A Greutatea (kg) 71 kg B Inaltimea (m) 1,65 m C Inaltimea la puterea a doua (BxB) 1,65 x 1,65 = 2,72 D IMC (A:C) 71: 2,72 a 26 Ce inseamna IMC-ul tau Sub 18,5 Ai o greutate sub cea normala: ai nevoie sa te mai ingrasi, de dragul sanatatii tale. 18,5-24,9 Greutate sanatoasa. Telul tau este sa ramai la acest interval de greutate. 25-29,9 Supraponderala. Trebuie sa slabesti cateva kilograme daca vrei sa fii sanatoasa. 30 si peste Esti obeza. Pierderea in greutate inseamna un castig in starea sanatatii. Cere sfatul unui medic.

linie
Vaidos Valentin (2007-11-13 22:58:07)

Buna am 15 ani am 1.81. si 80-85 kg si as dori fff mult sa imi dati o dieta tinand cond fa ma duc la sala de forta in fiecare zi si as doris o dieta !! va rog mult de tot !!!id de mess vaidosu_nr9 iar mailu vaidosu_nr9@yahoo.co.uk astept un raspuns va rog mult !!!

linie
Diana (2007-11-13 20:44:20)

Buna. Am 13 ani , 1,60 si 64 kg.Imi doresc foarte mult sa dau jos mimim 6 kg,maxim 11-12.Va rog spuneti-mi ce dieta as putea sa tin.Emailul meu este : scumpyk94@yahoo.com

linie
Diana (2007-11-13 19:55:40)

Buna am 13 ani, 1,59 m si 64 kg va rog sa ma ajutati am tot incercat sa slabesc dar nu am reusit.Emailul meu este scumpyk94@yahoo.com Multumesc!

linie
nicoleta (2007-11-13 17:21:40)

am 34 de ani am facut o operatie de dbdomeno plaspie cu burtica e ok dar tot grasa am ramas am 1,65 si 72kg si as dori sa am 63 sunt o gurmada dar vreau sa slabesc va rog dati-mi un regim caci pana la crciun as vrea sa scap de aceste kg in plus VA MULTUMESC

linie
any (2007-11-13 13:16:45)

pentru elena. poti intra pe www.efarma.ro si in partea stanga ai un modul: INDICE MASA CORPORALA, dai date personale si...cu in simplu clik este calculat acest indice in fata ta. m-as bucura sa-ti fi fost de ajutor.

linie
elena (2007-11-12 18:30:52)

am 55 ani 1,59cm si 74 kg cum se calculeaza IMC si cat trebuie sa slabesc? ADRESA MEA DE EMAIL ESTE elena_albu2004@yahoo.com In talie am 88 cm Multumesc tare mult!

linie
steluta (2007-11-12 14:09:58)

in urma cu 3 ani am fost operata la inima, dupa operatie chiar daca nu mincam cu sare mam ingrasat foarte tare de la 80 kg ,am ajuns la 101 nu mai stiu ce sa fac ,ajutatima si pe minekzn_71@yahoo.com

linie
luca mihaela  (2007-11-10 20:11:06)

Doresc foarte mult sa slabesc. Va rog sa ma ajutati. Acum am 100kg si varsta de 30 ani.

linie
Faragau Ana (2007-11-10 19:35:41)

Buna ma numesc Ana si sunt din Cluj. Am 43 ani ,165cm si 70 kg.As dori sa slabesc dar mentionez ca am probleme cu bila(este lenesa).Ce imi recomandati in acest caz?Ma puteti contacta la adresa de e-mail any_manastur@yahoo.com

linie
elena (2007-11-10 19:16:55)

Buna!am 17 ani si as vrea sa stiu care ar fi cea mai buna solutie de slabit, avand in vedere varsta mea. Trebuie sa mentionez ca, din nefericire, sunt o adevarata mancacioasa. Multumesc

linie
Tatiana (2007-11-10 19:00:49)

Buna,as vrea sa stiu si eu cum sa slabesc fara ca pe urma sa pun toate kg la loc.Sunt din Chisinau si am 18 ani.Am 1.60 m si 57 de kg.Sun obsedata de slabit si cind ma uit in oglinda ma vad foarte urita din cauza ca sunt grasa.

linie
DANIELA HATEGAN (2007-11-10 16:13:05)

Am 38 de ani am172cm si 94 kg.Am nascut 2 fetite si aceste kg le-am acumulat in timpul sarcinilor.cum sa fac?

linie
Claudia (2007-11-10 10:28:59)

Buna! Ma numesc Claudia, am 40 ani 1,62m si 68kg. Pina anul tecut, timp de 20 de ani am avut aceeasi greutate, 60kg. Anul trecut m-am lasat de fumat si desi nu mi-am schimbat regimul alimentar m-am ingrasat, desi am continuat sa merg si la sala la fel ca inainte. Ce ar trebui sa fac sa revin la greutatea normala? Va multumesc! am uitat e-mailul: ccimpoiu@yahoo.com

linie
mihaelapxd (2007-11-08 14:28:26)

D-na MIhaela Costache v-am trimis oinvitatie pe mes.insa am uitat sa specific ca sunt eu.Sper sa-mi primiti si asa invitatia.Eu vreau sa mai slabesc si tot o data sa-mi schimb modul de viata.nu pre fac miscare.Tare mult as dori sa schimbam idei despre acest subiect.Eu incerc pe cit posibil sa urmez ce spune d-na doctor insa mai greu imi este cu fructele [mere] care imi plac foarte mult.LA multi ani! pentru aceasta zi,sanatate si sa slabiti sa ajungeti la greutatea normala.

linie
mihaelapxd (2007-11-08 14:07:50)

"LA MULTI ANI"!d-na MIHAELA BILIC multa sanatate,fericire si putere de munca.

linie
CLAUDIA VASILE (2007-11-08 12:30:59)

Buna ziua. Am 34 de ani,1,65m si 78kg, cum as putea sa slabesc eventual o reteta de slabit. Va multumesc frumos.

linie
Mihaela Costache (2007-11-08 07:26:16)

Mihaelapxd, eu deja mai vorbesc cu o doamna care urmareste ceea ce se posteaza pe aici si care ne urmareste si la televizor. Va las id-ul meu si promit ca in limita timpului disponibil sa va raspund fiecareia in parte. Doar sa specificati la add ca sunteti de pe site ca sa nu va resping cererea. d_mihaela este id-ul meu de mess si acolo putem schimba opinii despre ce se poate si ce nu, ce e greu si ce nu. Ah si pe aceasta cale vreau sa va anunt ca de ieri eu nu mai sunt incadrata la categoria "obezitate gradul I" ci la "supraponderali", adica procentul de grasime din corp mi-a scazut sub 30% si greutatea sub 80 kg. Am facut un pas mare, zic eu... Am scazut 1,300 kg din grasime insa doar 700 gr din greutatea totala intr-o saptamana. Dar...asa cum am spus....grasimea sa plece...:)) Va pup si va astept pe yahoo mess.

linie
mirela (2007-11-07 16:09:29)

Am citit cartea dvs.va felicit pt.aceasta.va intreb daca ati publicat o a doua si e unde o pot procura.Felicitari pt. tot ce faceti.va multumesc.

linie
mihaelapxd (2007-11-07 15:41:11)

Imi place de Mihaela Costache si chiar ii citesc cu interes toate anunturile.Eu am cumparat prima carte a D-nei Mihaela Bilic dupa care am inceput sa tin ocura sau mai precis sa imi schimb modul de viata.IN primul rind am inceput sa maninc la micul dejun,prinz si seara.As vrea draga Mihaela Costache mai multe informatii,ma mine nu ma plictisesc niciodata.Am 1,65m si 80kg.vreau sa ajung la 65 kg.Cum pot si in cit timp?MULTUMIRI

linie
stanescu (2007-11-06 20:45:56)

BUN GASIT VIN CU RUGAMINTEA DE A-MI RECOMANDA DE CATRE DVS,CA SI SPECIALISTI,UN TRATAMENT DE TIP NATURIST/APIFITOTERAPEUTIC,IN BAZA ANALIZELOR DE MAI JOS: bilirubina directa.......0,10mg/dl bilirubina totala directa...0,31mg/dl fostfaza alcalinica adulti..75mg/dl proteine totale serice....8,3g/d T.G.O....45 UI/L T.G.P......85.....UI/L ...................... ELECTROFOREZA: ALBUMINA....52,O ALPHA 1....2,7 ALPHA2.....12,3 BETA.......13,7 GAMA........19,3 AM 35 DE ANI SI SUNT PERSOANA CU HANDICAP SENZORIAL ,,SURDOMUTITATE CONGENITALA,,PENSIONAR PERMANENT DE GR 2,AM 2 COPII SANATOSI SI VORBITORI,CARE NU AU MOSTENIT HANDICAPUL MEU SI AL SOTIEI MELE . CU RESPECT ,ASTEPT SI INSTRUCTIUNILE DVS REFERITOARE LA MODUL DE HRANA ,VIATA,SFATURI PROFESIONALE SI DETALII DESPRE BOALA SI ANALIZELE MELE. MENTIONEZ CA LE-AM REPETAT SI AU IESIT LA FEL CA PRIMA OARA. MII DE MULTUMIRI PUTETI SA-MI SCRIETI PE E-MAIL: s_cicci_s @yahoo.com

linie
PINO ANDRAŞ OPREA (2007-11-06 16:32:22)

Bun găsit. Mă numesc Pino Andraş Oprea, am 34 ani. Sufar de "parapareză flască, obezitate, ciroză şi tensiune". Sunt imobilizat pe pat de mai mulţi ani iar alimentaţia mea nu e prea bună şi din cauza venitului meu... Ajutati-mă să slăbesc! Puteţi vedea aici cum sunt... http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-pino-barbatul-care-cantareste-200-kg-si.html Vreţi să mă ajutaţi? Mă puteţi găsi la ID/email: pino_scriitorul@yahoo.com , tel. 0721642890

linie
olteanu elena-monica (2007-11-06 16:14:59)

BUNA ZIUA!AS VREA SA VA ROG SA-MI RASPUNDETI LA URMATOAREA INTREBARE:AM NASCUT IN URMA CU 7 LUNI SI CA MULTE ALTE VIITOARE MAMICI AM LUAT F. MULT IN GREUTATE(APROX.25 KG).DORINTA MEA AR FI SA SLABESC.AS VREA SA VA SPUN CA INCA ALAPTEZ.E POSIBIL SA URMEZ O DIEATA IN ACESTE CONDITII?SI DACA DA,UNDE AS PUTEA SA O GASESC PE DOAMNA BILIC PT. O CONSULTATIE?NU CRED CA EXISTA O DIETA CARE SE POATE APLICA LA ABSOLUT TOATA LUMEA!CRED CA TB. PERSONALIZATA!CARE AR FI COSTUL UNEI CONSULTATII? MULTUMESC ANTICIPAT!

linie
Mihaela Costache (2007-11-06 16:08:40)

Da ANy, ai o aliata, eu ador ciupercile si iti spun si cum mi le prepar astfel incat sa nu fie nici grase si nici prajite. De obicei aleg champignon ca astea se gasesc in comert pe la hypermarketuri si dupa ce le spal si le iau pielicica aia de deasupra, le rup piciorul si in "bascuta" pun un pic de branza de obicei slaba sau chiar si mozzarella (insa din aceea umeda in zer), un pic de pastrama de porc sau vita, sau muschiulet afumat, ceva de genul, sare, piper si putin praf de usturoi, dupa care le dau la cuptorul cu microunde pe o farfurie, cam 5 minute la temperatura maxima. Le scoti de acolo si sunt yummy! Nu sos, nu prajit. Sau cred ca merg si la cuptorul aragazului tot la fel. Si eu mai pun in frigarui ciuperci si sunt excelente! Si doamna doctor a spus ca sunt ok pregatite astfel. Pofta buna!

linie
DRAGHICI ANA MARIA (2007-11-06 16:05:46)

Am 29 de ani, 1.75, si 80 de kg, am 2 copii , am nascut acum 4 luni prin cezariana si as vrea sa stiu cum pot sa slabescsc si ce exercitii fizice pot face. anadraghici@yahoo.com

linie
georgiana (2007-11-06 15:39:22)

as vrea sa imi recomandati si mie daca se poate o reteta de slabit nu foarte stricta dar care sa dea rezultate.am 18 ani si am 62kg. si as vrea sa aung cam la 57-58 kg. va multumesc anticipat si va rog din suflet sa imi raspundeti. email-ul meu este sweet_puysor@yahoo.com

linie
any (2007-11-06 14:35:21)

fetele, noi stim ca d-na doctor e mai mult decat ocupata si implicata si aceste activitati care va privesc direct dar mai strecurati cate o intrebare si din partea noastra ca de exeplu: ciupercile se pot consuma in timpul aceste diete? si daca da in ce combinatie? mizez pe faptul ca poate mai am vreo aliata careia sa-i placa mult ciupercile.inca odata va admir si va iubesc !

linie
andreea  (2007-11-06 12:24:00)

ma numesc andreea,am 22 ani,1,76 inaltime si 85 kg.sunt disperata sa slabesc!am tinut o dieta cu ceai verde,otet de mere si infometare acum 4 ani in urma careia am slabit 25 kg,dar de vreo 2 ani incoace am pus inapoi 30 si ceva de kg...si nu as mai vrea sa reped greseala,de aceea am apelat la d-voastra.va rog sa ma sfatuiti:iancoviciandreea@yahoo.com

linie
thalia_4u_00@yahoo.com (2007-11-06 01:58:54)

am 1.65|62kg|21 ani,sunt operata la coloana si as vrea sa va intreb dc puteti sa ma ajutati si pe mine va rog mult sa slabesc 8 kg pt k sunt oligata sa nu am mai mult de 55 kg pt coloana. Va multumesc mult

linie
antal simona (2007-11-05 22:53:18)

buna am 30 ani 157cm si 70kg as dori sa slabesc cu o dieta simpla fara prea mult gatit pentru ca nu am timp.,iar sotul meu are 178cm si108kg dar munceste foarte mult fizic si doar seara vine acasa asa ca atunci mananca cel mai mult si nu poate sa renunte la carnea de porc ,va rog mult ajutati-ne sa slabim!

linie
GHERASIM MIRELA (2007-11-05 11:03:14)

Numele meu este Mirela Gherasim, am 47 de ani, 1,62m si 76-78 kg. Problema sunt bineinteles kilogramele multe in plus pentru inaltimea si virsta pe care o am. Munca pe care o desfasor este o munca sedentara, de birou dar foarte stresanta din punct de vedere psihic(este o munca de raspundere- securitatea muncii)si sunt deja la menopauza. Am pus acumularea de kilograme in plus si pe seama dereglarilor hormonale survenite in urma instalarii menopauzei dar si faptului ca fiind ardeleanca mincarea -consistenta ei- are partea ei de vina.V-am urmarit de mult timp interventiile si aparitiile la posturile de televiziune si v-as ruga daca este posibil sa-mi dati citeva jaloane pe care sa le urmez pentru a putea sa-mi revin la o greutate acceptabila pentru virsta pe care o am. Mentionez ca am inceput un program de gimnastica (nu tras de fiare) pe care il urmez de 2-3 ori pe saptamina. Va multumesc anticipat. Mirela Gherasim

linie
mihailorenagratiela@yahoo.com (2007-11-04 23:54:33)

As vrea sa stiu daca in cazul meu,cu o hernie de disc ,as avea voie sa tin o astfel de dieta propusa de dvs.si m-ar mai interesa ce activitate fizica se poate face pe timpul dietei?Hernia de disc pe care o am mi s-a spus ca ar trebui operata,dar nu m-am decis inca sa fac acest pas.Va multumesc anticipat!

linie
Mihaela Costache (2007-11-04 23:37:33)

Stimabila Luminita! Tin sa precizez pentru ochii ce vad dar nu inteleg ceea ce citesc, ca de fiecare data cand am scris cate ceva, intr-un fel sau altul am specificat foarte clar ca ceea ce spun este valabil pentru mine, ca eu fac astfel, dar ca ceea ce spune doamna doctor in dieta dansei este universal valabil! Sunt doar generalitati aplicabile si pentru cei destepti si pentru cei mai sarmani cu duhul, sunt la fel de valabile si pentru cei care au grupa sangvina A sau B sau AB sau 0. Iar cand am raspuns cuiva bolnav, am raspuns cu sfatul evident de a consulta un specialist inainte sa se apuce de o dieta. Cat despre stilul de viata, draga mea Luminita, ei bine afla ca intr-adevar stilurile de viata ale fiecaruia dintre noi difera, ceea ce vrea aceasta dieta este sa uniformizeze asta, adica sa ne indrepte pe toti catre un stil de viata sanatos, echilibrat! Cat despre exemplele pe care le dau, afla draga Luminito, doamna, ca sunt asumate in totalitate, nu esti obligata nici sa le citesti nici sa le urmezi. Si de cele mai multe ori incep sau se termina cu "mergi la un specialist". Regret sa-ti spun, dar ma vei vedea la tot pasul pentru ca imi place sa impartasesc din aceasta minunata experienta cu toti cei care doresc sa afle cum evolueaza lucrurile pentru noi. Esti libera sa nu mai accesezi site-ul sau sa nu citesti mesajele mele! La fel cum eu sunt libera sa postez ce vreau, cand vreau, cum vreau! Si vrei nu vrei, trebuie sa accepti asta!Zambeste Luminito, fie-ti sufletul precum numele ....viata merge inainte pentru mine, se pare ca pentru altii s-a oprit in loc:)) Have a nice day and a happy life!

linie
Alexandra (2007-11-04 21:19:43)

Ma numesc Alexandra am 23 de ani,inaltimea de 1.70 si 68 de kg.As vrea niste sfaturi pentru ca as dori tare mult sa slabesc.Eu plec dimineata de acasa la ora 8.10 si revin acasa cam pe la ora 19.00.Toata ziua stau la calculator.Este corect sa imi servesc cina pe la ora 20?

linie
Raluca (2007-11-04 21:19:16)

Am 1.60 m si o greutate de 60kg si o constructie fizica proportionala. As dori sa slabesc maxim 10 kg si minim 5 kg. Am incercat sa fac multa miscare si sa reduc protile de mancare. Acum practic si Tae Bo. Va rog sa ma sfatuiti cum as putea sa slabesc, fiindca pana acum nu am reusit. Va multumesc. ralu_alina_2002@yahoo.de

linie
maria (2007-11-04 20:07:30)

buna ma numesc maria am 1,75 cm 95 kg 42 ani ,3 copii.As dori daca se poate sa-mi dati si mie un sfat cum as putea sa slabesc,am incercat mai multe diete dar fara folos,va multumesc mary.mary19@yahoo.ro

linie
constantin neculai (2007-11-04 19:49:02)

linie
poliana (2007-11-04 18:42:54)

buna, am urmat o cura de slabire prescrisa de un medic nutritionist, a dat rezultate si as vreasa ma reapuc, dar totul tine de programul de lucru. care ar fi ore indicate ptr servirea mesei la un program de lucru care incepe de la 8:30 si se incheiela 17:00, plecand de acasa la ora 07:40, ajungand acasa la 17:50. multumesc

linie
mariana@cebotariyahoo.com (2007-11-04 18:27:24)

ma numesc mariana am 21de ani si 63de kg.as dori sa ajung la 55 de kg .ce dieta imi recomndati as dori foarte mult sa-mi respundeti multumesc

linie
Camelia (2007-11-04 18:01:31)

imi cer scuze, am uitat sa precizez e-mailul....gina_badea2003@yahoo.com Multumesc inca o data.

linie
Camelia (2007-11-04 17:58:45)

Indraznesc sa adresez o intrebare, poate neobisnuita, doamnei Bilic deoarece am foarte mare incredere in sfaturile dansei. Le-am urmat pe cele pentru slabit si au dat roade, asa ca sper sa ma ajute si in legatura cu...fiul meu. Are 15 ani, 1,85 m si doar 61 de kg. In ultimul an a tot crescut in inaltime, putin cate putin, dar nu s-a mai ingrasat deloc. Este ingrozitor de slab, dupa parerea mea si a celor din jur. Doctorita de familie mi-a spus sa il las in pace ca va incepe el sa isi dea singur drumul. Pe de alta parte, sotul meu este inalt si slab, dar cand era tanar era voinic, musculos chiar. Pustiul este sanatos tun, nu s-a mai imbolnavit de anul trecut cred, mananca foarte bine si echilibrat dar nu asimileaza, sau cel putin asa pare...Din pacate nu practica niciun sport, decat ocazional. Analizele pe care i le-am facut in toamna trecuta aratau ca totul e in regula. Si totusi....ma sperii ori de cate ori il vad mai sumar imbracat. Este numai oase...Ce sa fac? Multumesc.

linie
monica (2007-11-04 12:31:44)

as dori o consultare la doamna doctor Mihaela Bilic pentru a reusi sa slabesc cu o dieta sanatoasa, cum pot lua legatura cu dansa sau cum pot face o programare? astept un raspuns va rog frumos

linie
Nistor Petronela (2007-11-04 10:25:23)

Cum as putea afla un nr telefon ? fix sau mobil la care sa sun eventual pentru o programare ,sfat ?

linie
Claudia (2007-11-04 10:00:14)

Buna! Ma numesc Claudia, am 40 ani 1,62m si 68kg. Pina anul tecut, timp de 20 de ani am avut aceeasi greutate, 60kg. Anul trecut m-am lasat de fumat si desi nu mi-am schimbat regimul alimentar m-am ingrasat, desi am continuat sa merg si la sala la fel ca inainte. Ce ar trebui sa fac sa revin la greutatea normala? Va multumesc!

linie
luminita (2007-11-03 22:32:57)

consider ca aceasta oportunitate de a pune intrebari este pentru toate persoanele, si cele care se descurca cu internetul, si cele care reausesc sa inteleaga ceea ce contine acest site, mai direct spus si pentru cei care se pretind a fi destepti si pentru cei care nu se considera destepti. D-na MIHALACHE COSTACHE, mai lasati-ne cu opiniile dvs care nu sunt nici pe departe de specialist. Ati uitat un amanunt cand ati inceput sa va aventurati in a da raspunsuri ... Noi oamenii nu suntem clonati, SUNTEM UNICI. Fiecare are sau nu problemele lui legate de sanatate, stil de viata, arie geografica, grupa sanguina si daca doriti lista poate continua. Asa ca nu ne mai intoxicati cu recomandari care poate nu se potrivesc tuturor, ba chiar unii au nevoie de recomandari suplimentare. Nu va cunosc, nu am nimic cu dvs. dar nu accept sa va intalnesc la tot pasul cu recomandari care poate sunt numai pentru dvs., generalitati cunoastem cu totii.Va rog si va multumesc anticipat.

linie
popovici andreea (2007-11-03 22:31:51)

Sunt Andreea si as dori sa va intreb si eu cum as putea sa slabesc in zona abdomenului.Mentionez ca am 1,76 si 67 kg dar toata grasimea pe abdomen.Nu mananc legume,nimic in afara de castraveti si imi e greu sa tin o dieta care sa contuna legume.Va rog foarte mult sa ma ajutati.andra_18pop@yahoo.com

linie
carmen Timisoara (2007-11-03 21:29:57)

Am 85 kg.-46 ani -1,62cm.-2 copii. Dupa nasteri m-am ingrasat si am ajuns la aprox.100 kg. Acum singura am reusit sa mai slabesc dar a-si dorii sa mai dau jos macar 10 kg. Ce ma sfatuiti sa fac ? Abuz de dulciuri si paine nu fac. Va multumesc.

linie
adela, timisoara (2007-11-03 20:40:50)

ma numesc adela, din timisoara, am 25 de ani, am avut ceva probleme cu greutatea, am slabit vreo 16 kg, si acu am cam inceput sa ma ingras, am 1, 67 si vreo 66 kg, nu ma simt bine, ce sa fac? mentionez ca am si probleme cu ficatul, am un virus c, in urma unui accident, am stari de oboseala, dureri de cap vreau sa va mai intreb daca e nevoie sa iau ceva suplimente, vitamine va multumessc anticipat, o zi buna, la revedre problema mea e ca nu ma mai pot concentra nu ma pot sa ma adun si sa lupt cu kg, cum ma puteti ajuta? la reveder

linie
claudia (2007-11-03 20:22:42)

am 13ani,1,62m si 70kg.as vrea foarte mult sa slabesc dar tinand cont de varsta imi trebuie parerea unui specialist.ce ma puteti sfatui? astept raspuns

linie
petronelahandaric@yahoo.ro (2007-11-03 19:36:05)

MA NUMESC PETRONELA SI DIN MAI PANA IN AUGUST AM URMAT DIETA UNUI NUTRITIONIST SI AM SLABIT DE LA 83 LA 74 DE KG. DIN AUGUST PANA ACUM AM INTRERUPT DIETA, DAR AM AVUT GRIJA LA MISCARE SI SA NU EXAGEREZ CU MANCAREA. VREAU SA CONTINUI SA SLABESC, DAR DESI AM RELUAT DIETA DE 2 SAPTAMANI, MI-AM CUMPARAT UN PEDOMETRU, FAC PILATES SI DANS ZILNIC, CANTARUL NU MAI COBOARA SUB 74 DE KG. NU STIU CE AS MAI PUTEA FACE, PENTRU CA ORGANISMUL SA O IA DIN LOC DIN NOU.DIN PACATE INCEPE SA SE INSTALEZE DEZAMAGIREA CA DIETA ECHILIBRATA NU ESTE ASA SPECTACULOASA, MAI ALES CA EU AM MARE NEVOIE SA SLABESC, LA INALTIMEA MEA DE 1,50 CM. AS FI INCANTATA DE UN RASPUNS.

linie
dolores (2007-11-03 19:25:39)

as dori sa imi indicati o dieta tinind cont ca am 104 kg, 1.67m si 30 ani.nu sufar de nici o bala , analizele sunt in limite normale. am in schimb o problema "NU AM AMBITIE"!multumesc

linie
diana (2007-11-03 19:23:17)

buna seara..vreau ma rog sa imi spuneti cum sa slabesc deoarece..am o varsta de 17ani si 1.65 si 68 de kg..rantai mereu ceva..dar nu mananc mult..sunt pofticioasa...fac sala,sport insa nu slabesc pe atat cat vreau..ce fel de dieta sa tin?vreau sa slabesc cam 10kg..multumesc anticipat adresa mea de mail este cornis_zozole@yahoo.com

linie
diana (2007-11-03 19:17:54)

am 16 ani si jumatate..1.65 si 68kg....vrreau sa slabesc..nu mananc foarte mult dar mereu rantai ceva..nu pot renunta la asta..fac si sala si asta ma mai mentine si am ajuta ..dar nu slabesc in mod vizibil..ce fel de cura de slabire sa tin?..vreau sa slabesc..

linie
ioana (2007-11-03 19:09:31)

buna!ma numesc ioana si am 18 ani,am avut 65 kg la 1.70 dar am slabit si acum am 58 de kg dar am ramas cu vergeturi care sunt foarte dizgratioase.as dori sa ma sfatuiti ce pot face pt a scapa de ele.va multumesc

linie
camelia m. (2007-11-03 17:59:01)

ma numesc camelia m. sunt din Deva, si am si eu probleme cu greutatea, sunt la a doua nastere(am un baietel de 3ani si 5 luni si o fetita de o luna), inca alaptez, si am inaltimea de 1.58 si greutatea de 73 kg, as vrea daca se poate sa ma ajutati cu cateva sfaturi si o dieta, eventual, si inca ceva, ambele nasteri au foat cu cezariana, va mutlumesc si as dori daca se poate si un raspun, va dau si o adresa de mail: camey12@yahoo.com

linie
alymica@yahoo.com (2007-11-03 14:19:15)

buna!ma numesc alina din barlad.am 3luni de cand am nascut o fetita.in timpul sarcinii m-am ingrasat 15kg.dupa nastere am mai slabit dar nu cu mult.am 25ani, 1,70 si 73kg.de curand(2sapt)merg la sala cam o ora la 2zile.nu am prea mult timp pt ca fata tipa dupa papa(ii dau san).am vrut sa beau un ceai pt slabit dar e contraindicat mamelor ce alapteaza.acasa fac cat pot exercitii de slabit .va rog daca puteti sa imi recomandati o dieta.

linie
mihaela (2007-11-03 13:53:32)

as vrea sa slabesc 15 kg. intru-un an.In urma analizelor mi s-a spus ca am ficat gras,noroi biliar ,nisip la rinichi,gastrita,inima obosita si sunt hipertensiva.Cam multe insa sunt ambitioasa si osa slabesc asa cum m-am lasat si de fumat de aproape un an de zile .ce regim imi recomandati?

linie
dana (2007-11-01 15:25:14)

Toate bune şi corecte, însă în toate dietele care se dau spre urmat se pleacă de la considerentul că persoana respectivă este sănătoasă. Dar dacă nu este? De exemplu, eu am mari probleme de digestie în urma operaţiei de colecist,mare reflux esofagian, am făcut şi gastrită; în plus nici gimnastică nu pot face pt. că am o artroză la glezna dreaptă, am dureri mari de spate (de la coloană, lucrez la birou, stau pe scaun cam 4 ore/zi) şi dureri abdominale care mă împiedică să fac mişcare în sensul în care să-mi folosească la slăbit. Până acum câţiva ani când nu aveam problemele astea de sănătate făceam zilnic câte 1 oră de gimnastică în ritm intens şi mă simţeam f. bine şi fizic şi psihic, am slăbit progresiv cam 10 kg. şi nu m-am mai îngrăşat chiar dacă mâncam cât mănânc şi acum. Dar după 2 operaţii (una de uter şi una de colecist) m-am îngrăşat (nu exagerat) şi aş mai vrea să slăbesc, dar nu mai pot. Mi-am cumpărat bicicletă medicinală şi pedalam cam 1 oră pe zi, dar n-am avut nici un rezultat în a slăbi timp de 2 luni, apoi am renunţat la ea. Am 44 ani, 1,68m şi 67-68kg. Puteţi să-mi daţi un sfat?

linie
anda runtag (2007-11-01 14:49:36)

draga Any, am sa iti raspund eu la intrebarea legata de dieta. dieta hipocalorica este valabila pentru absolut toata lumea, nu conteaza varsta sau sexul. este o dieta in care pur si simplu introduci in sistem mai putine calorii decat se consuma. rezultatul este invariabil pierderea in greutate, cu conditia sa respecti regulile "jocului". este foarte important sa urmaresti atent ce ai voie si ce nu, pentru ca fiecare dintre elemente are un rol destul de bine definit. astfel, daca nu mananci paine(sau alte alimente din aceeasi categorie) risti sa nu consumi din grasimile deja acumulate in corp. si e incercata pe mine. inainte sa iau legatura cu doamna doctor am tinut o dieta hipocalorica destul de drastica (doar 1000 de calorii pe zi) si totusi nu am pierdut nici macar 200 de grame in 2 saptamani. eliminasem total zaharurile de oricefel si carbohidratii (paine). pimul lucru pe care mi l-a spus doamna doctor a fost sa mananc un pic de paine la pranz. nu exagerez, in 2 saptamani am scazut cu 4 kilograme. asa ca incercati cu incredere si o sa vedeti i scurt timp rezultatele. multumim de incurajari! succes si voua!

linie
any (2007-11-01 10:38:40)

continui comentariul meu de ieri.admir pe toata lumea care are grija de sanatate si, de ce nu, de silueta.cum spuneam am 54 de ani, dupa menopauza am luat deja vreo 5kg si poate nu mi-as face griji dar...daca merg in acest ritm unde ajung? inca odata: adir sincer concurentii si la fel de sincer specialistii.s-ar putea sa reusiti sa schimbati mentalitati asa ca: SSUUCCCEESS !!!

linie
Mihaela Costache (2007-10-31 23:22:09)

Draga Manta, te asigur ca cel putin noi concurentii citim aceste mesaje. Poate daca le-ai fi citit si tu ai fi observat ca in doua posturi de-ale mele am specificat ca doamna Mihaela Bilic este in acest moment EXTREM de ocupata cu ceva ce e spre folosul nostru al tuturor: corecteaza ultima carte ce a scris-o pentru noi, ca aceasta carte ce se va numi "Traiesc, deci ma abtin!" sa poata aparea pe rafturile magazinelor incepand cu data de 1 decembrie! Asadar... pe langa consultatiile cu pacientii ce deja ii avea, cu noi, cu viata personala ce se desafsoara intre Bacau si Bucuresti, cu corectura cartii, sincer nu cred ca ar avea timp sa raspunda la nici un sfert din cei care scriu aici. Dar, manta draga mea, permite-mi sa te intreb: ai citit dieta postata un pic mai sus? Ei bine, daca ai citit-o, asta trebuie sa faci si vei avea rezultate! Si nu doar tu, ci toti cei care au probleme de greutate! Spor si jos kilogramele in plus!!!!

linie
denysradu (2007-10-31 19:58:56)

Dieta care apare pe sait cat timp este valabila.La cat timp trebuie ceva schimbat intervine perioada de platou si ce facem?

linie
any (2007-10-31 15:32:39)

eu am 54 de ani.am fost un copil grasut si toata viata de adult mi-am controlat greutatea pt ca asimilez orice.acu, dupa menopauza am luat circa 5kg de care nu mai pot scapa.dieta hipocalorica o fi valabila si pentru noi, "batranele "?oricum, va urez succes la toti si \\ NU VA LASATI \.

linie
Manta (2007-10-31 14:53:11)

Eu totusi astept un raspuns pe adresa odetteman@yahoo.com ,in cazul in care citeste cineva mesajele.Multumesc.

linie
elena cuciurean (2007-10-31 11:51:17)

Buna ziua, ma numesc Elena, am 67 de ani, 108 kg si 1,65 inaltime. Greutatea mea variaza mereu, dar de slabit nu resusesc sa slabesc mai mult de max 3 kg. Din aeasta cauza, respir foarte greu, ma misc foarte greu, etc. As dori foarte mult sa imi spuneti locatia unde o pot gasi pe dna Dr Bilic, un nr de telefon pt progamare, pentru ca am nevoie disperata sa slabesc pentru a ma putea bucura de cei 3 nepoti pe care ii am. Adresa de mail pe care va rog sa imi scrieti este monicacuciurean@yahoo.com. Va multumesc din suflet.

linie
glodean (2007-10-31 10:42:43)

imi cer scuze dar am uitat sa dau adresa de mail la care sa imi scrieti(glodeanmadalina@yahoo.com) va multumesc

linie
Elena (2007-10-31 10:11:31)

Va rog frumos sa imi spuneti cum as putea afla noua locatie in care isi desfasoara activitatea doamna doctor Mihaela Bilic, pentru a beneficia de sfaturile dumneaei.Va multumesc. Elena , Bucuresti

linie
dana s (2007-10-31 08:08:54)

Buna ziua, As dori sa stiu unde aveti cabinet de consultatii . Eventual, imi puteti da un numar de telefon pentru a putea stabili o intalnire ? Am avut 126 kg in luna martie , mai am 95 kg acum si nu mai pot slabi , probabil am nevoie de mai mult decat de sfaturile mele si propriile mele reguli. Va rog sa imi spuneti cum putem lua legatura pentru ca eu locuiesc in orasul Comanesti - Bacau si am un loc de munca de la care nu prea pot lipsi mult , deci trebuie sa programez o venire la cabinet cu cateva zile inainta . Multumesc anticipat . telefonul meu este 0745783877.

linie
Anna B (2007-10-30 21:07:51)

Dupa ce am nascut, acum 7 luni, am constatat ca ajunsesem aproape la greutatea pe care o aveam inainte de sarcina! Insa bucuria mea nu a durat foarte mult, pt ca pe masura ce alaptam, am inceput sa iau tot mai mult in greutate, chiar daca nu mananc cu mult mai mult... Acum am cu aprox. 10 kg in plus fata de greutatea dinaintea sarcinii. Nu stiu ce e de facut... inca alaptez, deci nu pot sa fac foamea... la sala nu am timp sa merg, bebele ma tine legata de casa... Ce ma sfatuiti???

linie
adriana (2007-10-30 16:18:13)

am uitat sa specifik :am 15 ani

linie
adriana (2007-10-30 16:12:33)

Buna ma numesc Adriana si sunt din Suceava!Am 1,61 m inaltime si 64 kg si vreau sa ajung la 51 kg.Nu am o masa regulata si mananc foarte mult.va rog sa ma ajutati sa slabesc!!va multumesc mult!! mail:adryanutza_4_you@yahoo.com

linie
AnnaMaria (2007-10-30 16:08:13)

Buna,sunt Ana-Maria am 18 ani(neimpliniti)am 1,65m si 75 kg..am mai slabit tinand cure cu fructe si legume(in martie aveam 83kg)dar acum nu mai pot slabi..va rog,ajutati-ma..tin sa precizez k am coapsele dezvoltate,burtik nu am deloc,mijlocul il am subtirel,picioarele reprezinta problema no.1 :( Va rog mult ajutati-ma..va rog..

linie
Myky (2007-10-30 15:37:34)

Ma numesk Myky am 18 ani si sunt din giurgiu!Am 1.54 m inaltime si 67 kg.Cei din jurul meu nu ma considera o fata grasa..ei zik k arat bine,dar eu nu ma simt bine in pielea mea..va rog frumos sa ma ajutati sa scap de kilogramele in plus..si dupa asta ma voi simti mult mai bine!!:X VA MULTUMESK ANTICIPAT!!:*:*

linie
Manta (2007-10-30 14:22:43)

Am 40 ani,175cm si 77 kg.Nu mananc dulciuri,nu beau sucuri gen Cola si totusi nu reusesc sa slabesc.Poate ma ajutati cu o sugestie.Multumesc.

linie
pochirleanu ane  (2007-10-29 17:49:25)

eu sufar de hipotiroida,am incercat si inca incerc cure de slabire foarte drastice dar nu slabesc nimik fac spor(fitnes,erobik)de duminika pana vineri cam 3ore stau in sala si sunt foarte laudata de toti antrenori care sunt la sala pt sunt foarte ambitiasa si nu malas chiar dak nu mai pot sunt foarte activa si nu pot sa slabesc delok,si ma sperie lucrul acesta deoarece sunt tanara am 22de ani si80kgsi1,73inaltim,sunt casatorita de 2luni,ca sa aflu acum ca sotul meu nu ma place pt zice ca nu sa gandit ca nu slabesc chiuzar de loc dupa cat sport fac si cati bani cheltuesc cu asta. dak am vriosansa va rog sa ma ajutati asi dori din tot sufletul sa imi spuneti ce sa fac pt toti doctori la care am fosdt dau din umeri si spun ca nustiu din ce cauza nu pot slabi,dumnevoastra imi sunteti singura mea sansa,dak doriti sa imi raspundeti puteti so faceti pe adresa mea de emailwww.aninedesca@yahoo.com va multiumesc din suflet si sa stiti ca nu am vorbit lucrui impsibile si ne adrevarate.ASTEPT RASPUNS VA MULTUMESC

linie
mihaela (2007-10-29 12:45:42)

salut...am 1.72si 64kg....mi-as dori sa slabesc cam 10kg....dar nu stiu cum....am incercat unele diete dar fara rezultat........stiu ca tb facut si mult sport dar.....as dori o dieta doar in ceea ce priveste alimentatia...

linie
Anca Lupu (2007-10-29 11:53:32)

Ziua buna tuturor vizitatorilor!Pe baza sfaturilor pe care le primim de la toti specialistii implicati in acest program,putem adopta un stil de viata sanatos.Acest lucru, va duce, cu siguranta la rezultate favorabile in ceea ce priveste slabitul si schimbarea modului de a manca.D-na Dr.Bilic pregateste o surpriza foarte placuta tuturor celor interesati de acest subiect, si anume: va lansa o noua carte cu acest subiect, care este foarte bine documentata.Cartea va fi disponibila in toate magazinele in care se comercializeaza si astfel de produse,iar in acest mod, va putea sa o cumpere, practic, toti cei care doresc.Asadar, puteti citi ce a scris D-na Dr. Bilic mai sus, si, sa va incadrati in aceste jaloane.Acest lucru se poate! si, cel mai motivant este momentul in care simti sau observi primele rezultate..nu este greu sau rusinos sa mananci la ore fixe, sau sa ai in geanta provizii pentru mai tarziu.Acest lucru te impiedica sa cazi in ispita unei "rontaieli" in graba pe strada, sau altele de genul acesta.Va recomand cu caldura sa cititi cele scrise de D-na Doctor si......poftiti la slabit!Mult succes tuturor si, inca odata, multumiri pentru sfaturile minunate si pentru sustinere!

linie
badarau judit (2007-10-29 10:07:34)

Buna ziua! Am 41 de ani , 96 kg si in timpul sarcinii am luat 30 de kg. in plus de care nu mai pot scapa. Am probleme cu tensiunea,cu glanda tiroida si am incercat nenumarate diete , dar fara rost.As dori sa slabesc intre 10-15 kg, va rog sa ma ajutati. Adresa mea de e-mail: jutkabadarau@yahoo.com Va multumesc anticipat.

linie
mirela (2007-10-28 19:05:30)

DIETA HIPOCALORICA este valabila pt toate persoanele care doresc sa slabeasca?

linie
nela (2007-10-28 19:01:22)

am 33 de ani 168 inaltime 72kg. maninc putin dar nu pot slabi. acum 8 ani am avut 52kg. si dupa nastere nu am mai slabit. ce sa fac?

linie
glodean madalina (2007-10-28 18:35:28)

am 33 de ani,iar in ultimul an m-am ingrasat 10kg.Nu m-am ingrasat niciodata asa mult ca acum si nu mai reusesc sa dau jos nici macar un kg.Va rog sa ma ajutati sa slabesc cele 10 kg.Acum am 63kg si 1,65m.

linie
roxana (2007-10-28 14:30:02)

Am 16ani, 1,56m si 50kg si as vrea sa ajung la 45kg,am tinut tot felul de diete si intr-un an am ajuns la aceasta greutate dar pe timpul verii am renuntat si m-am ingrasat la loc.Acum incerc tot felul de diete dar nu am rabdare sa le duc pana la capat, problema mea sunt dulciurile.As dori sa imi recomandati o dieta la care rezultatele sa se mentina. Adresa mea este: rxnmrnsc@yahoo.com

linie
draghici ioana (2007-10-28 14:01:51)

am 25 de ani 1.65 si 83 kg. acum 2 ani am ajuns la 62kg apoi brusc am inceput sama ingras ajungand din nou la 83kg.aceasta greutate am avuto si la 16 ani am tinut regim si mam mentinut 4 ani la 72kg in anul 1 de facultate am inceput sa fac sport acasa cam 1 ora pe zi ma trezeam si noaptea si faceam sport ajungand la 67kg,greutate pe care am avuto 2ani am tinut un regim am dat jos 5kg si am ajuns sa pun 20kg la loc,nu mai reusesc sa mai slabesc iar un regim dupa ureche nu mai vreau mia ajuns.astept un "ajutor"laadresa ingerunopti_mid@yahoo.com

linie
marga (2007-10-28 11:47:35)

dupa ce am facut analizele mi s-a descoperit colesterolul total 285 ,medicul impunindu-mi un regim alimentar sarac in grasimi,bineinteles si tratament medicamentos cu Sortis dar si Tetensif si Accupro.Nu cunosc care sunt alimentele ce le pot consuma imi este foarte greu sa ma hranesc sanatos tinind cont ca trebuie sa gatesc si ptr. familie.Doresc foarte mult sa stiu ce pot manca sanatos.

linie
Mihaela Costache (2007-10-28 10:50:47)

Draga Aura, legat de intrebarea ta, despre gustari, mie de exemplu doamna Bilic mi-a recomandat sa am in permanenta la mine niste carnita de pui la gratar ca sa am ceva de "backup" atunci cand mi-e foame prin oras si ar putea sa ma tenteze fornetti sau alte patiserii de genul asta. Va reamintesc ca din tot ce poate fi mai rau pe lume, produsele de patiserie sunt cele mai rele! Si asta pentru ca ele contin un mare procent de grasime, fie ea vegetala sau animala, tot grasime se numeste. Sau, Aura, eu la pachet la serviciu imi iau asa: pentru micul dejun o felie de paine cu o bucata de muschi file afumat si neaparat o leguma, rosie sau ardei capia. Ardeii sunt absolut minunati si asta spun si doamna Bilic si Taufic, antrenorul de fitness. De asemenea poti lua niste branzica slaba cu legumele mentionate. Sau un iaurt in care ai pus un pumn de cereale. Si sa nu-ti fie rusine sa mergi cu "sufertashul" la serviciu. Poate ca ai senzatia ca se va rade de tine...ei bine nu e asa, colegii mei chiar au reactii pozitive, si le fac pofta cu ce mananc eu. Si gandeste-te ca imi iau si masa de pranz la munca si adesea ea consta intr-o ciorba enormade vita cu legume si un pic de smantana. Sau piure cu carne sau orez cu carne si nu ma sfiesc deloc sa incalzesc toate astea daca simt nevoia si sa le mananc. Dar merg si reci in general pentru ca nu contin grasime si...e ok daca sunt si reci. Renunta la fast fooduri sau alege de acolo produsele care stii exact cum sunt preparate, adica o carnita la gratar, sau o salata. Doamna doctor nu ne-a interzis McDonalds-ul, cu conditia ca de acolo sa mancam doar salate. Eu nu sunt fan Mc, dar....sunt convinsa ca printre voi exista. Sau o bucata de piept de pui la rotisor, sau chiar si pulpa, e foarte buna ca gustare, cu conditia esentiala sa dai jos pielea de pe carne! Daca mai aveti intrebari va rog sa nu ezitati sa le puneti, dar ce va recomand eu calduros este sa cititi foarte atent dieta recomandata mai sus chiar de doamna doctor si veti intelege absolut totul.... E simplu si..la indemana! Multumim pentru sustinere si urmati-ne exemplul. Chiar merita!!!

linie
ionela (2007-10-28 10:28:41)

Buna ziua.Am 26 de ani,1,60cm si 65kg.De 4 ani tin tot felul de cure,dar fara rezultat.as dori sa slabesc macar 7-8 kg.daca puteti sa ma ajutati cu o dieta.Va multumesc.Adresa:iivasc@yahoo.com.

linie
Mihaela Costache (2007-10-27 22:40:07)

Dragelor si dragilor, pentru cei care nu au citit mesajele din urma voi mai spune o data: doamna dr. Mihaela Bilic este intr-o perioada foarte foarte foarte ocupata acum. Pana pe 7 noiembrie cand termina corectura cartii ce o scrie pentru noi toti, asadar este in pregatire de aparitie noua carte a dansei "Traiesc, deci ma abtin!", ce va putea fi gasita in librarii de la 1 decembrie... Asadar prin mine, doamna dr. Bilic isi exprima regretul ca nu va poate raspunde, dar sunt sigura ca o va face. Cat despre cei care doresc detalii despre dieta... e suficient sa o cititi atent pe cea de mai sus ca intelegeti foarte repede principiile de baza ale unei alimentatii sanatoase! sau poate ne intrebati si pe noi cate ceva ca de-acum noi avem un pic un pic de experienta. Desigur nu are aceeasi valoare ca ceea ce ar spune doamna dr. Blic, insa poate fi util si ce aplicam noi. Va multumesc pentru intelegerea acordata doamnei doctor si pentru sustinerea ce ne-o acordati noua, participantilor la acest program!

linie
Maria (2007-10-27 20:19:55)

Am mare nevoie de o consultatie la cabinetul dvs deoarece toata familia mea are probleme:eu 35 ani 100kg sotul 40 ani 120 kg Alex 10 ani 58 kg Alin 7 ani 35 kg AJUTOR dna doctor Adresa mea este mrymery@yahoo.com VA MULTUMESC DIN SUFLET

linie
mirela (2007-10-27 19:44:40)

am slabit 20kg.cei drept in mai multe etape .Problema care ma nemultumeste pe mine este ca in urma slabirii carnea este mai moale.Ce sa fac sa-mi recapat tonusul?

linie
Cosmina (2007-10-27 19:18:33)

Am 20 ani,1.70m si aproximativ 70-75 kg.Sincer, nu am curaj sa ma cantaresc.Am fost dintotdeauna supraponderala.Acum 3 ani am slabit de la 72 la 50kg , dar am adoptat o metoda foarte proasta.Am urmat toate dietele de care am auzit,m-am infometat, am luat pastile, spre sfarsitul dietei , aportul caloric pe zi nu depasea 500 kcal.Mancam nu mai mult de doua batoane de tip supliment alimentar.N-am putut sa tin dieta la nesfarsit si kg s-au pus la loc foarte repede.Sincer, nu ma simt pregatita sa incep din nou sa ma abtin de la mancare, sa imi impun un program, dar nici asa nu mai pot continua.De unde sa incep?kovinuta1187@yahoo.com

linie
andreea d. (2007-10-27 19:14:15)

buna sunt andreea, am nascut acum o luna si as vrea sa incep o dieta pt a scapa de kg acumulate in timpul sarcinii. vreau sa iti spun ca nu alaptez (nu am avut aproape deloc). eu deja am redus din paine, nu mai mananc dulciuri, nu mai beau sucuri, si incerc sa nu mai mananc seara eventual cate un iaurt(de doua zile) Am 25 de ani, 80 kg,si 1,65 m inaltime. multumesc

linie
Andrei (2007-10-27 19:06:41)

Buna tuturor... Ma numesc Andrei,am 23 de ani 1.79 si 95 de kg. Nu cred ca sunt obez,dar nici nu`mi place cum arat...mi-as dori sa dau in jur de 10-15 kg jos de pe mine si ash putea tine orice regim pt aceasta,dar nu am o reteta anume de la un nutritionist specialist. V-ash ruga frumos,sa-mi dati o lista cu ce si cand am voie sa mananc,am posibilitatea financiara sa pastrez acest regim chiar daca costa ceva mai mult. Va rog frumos,sa-mi trimiteti un raspuns la adresa mea de e-mail cu un program de masa si niste alimente care am voie a le consum,intr-un cuvant:o retzeta de slabire. Va multumesc mult,cu stima si respect Andrei. PS:Sunteti geniali,va urmaresc fiecare editie! Mult succes! DjEbola@RdsLink.Ro

linie
auradura  (2007-10-26 23:41:58)

eu ma bucur ca ne dati aceste sfaturi ,am inteles ca sunteti ocupata si nu puteti raspunde fiecarei intrebari in parte, nicio problema.;va rog doar sa mai reactualizati rubrica si sa mai adaugati si alte sfaturi- de exemplu, legat de micul dejun, ce gustari sa luam la pachet, cum sa procedam daca vrem sa ne lasam de fumat dar sa si slabim.astept sugestii valoroase, multzumesc

linie
alina (2007-10-26 19:29:41)

E un inceput extraordinar ca am posibilitatea sa ma consult cu dumneavoastra. Problema pe care trebuie sa o rezolv eu si la care nu am reusit pana in prezent sa gasesc o solutie este mancatul noaptea. Programul si munca de noapte m-au determinat mult timp sa mananc efectiv noaptea, normal ca mesele de zi aproape ca nu exista , Mi-e greu in prezent sa scap de acest obicei si mai rau este ca subconstientul meu a ajuns sa creada ca noaptea este ora mea de masa astfel incat ma scol si ma asez la masa de parca ar fi ora de pranz. Va rog sa-mu sugerati ce as putea sa fac multumesc si succes in tot ce intreprindeti

linie
alina (2007-10-26 17:09:44)

ad dori sa va intreb ce reteteaveti pt ingrasare?am 24 de ani ai sunt foarte slaba am 41kg.va rog sa ma ajutati adresa mea e alina_24_maya@yahoo.com va multumesc

linie
roxy (2007-10-26 13:46:23)

As dori sa stiu cum pot sa slabesc ce regim trebuie sa tin,am 1,69m si63 kg.As vrea sa ajung la 57kg.Cum as putea?Imi puteti trimite va rog un raspuns pe adresa roxynel20@yahoo.com

linie
negotei iuliana (2007-10-25 17:58:21)

am incercat tot felul de diete dar fara nici un rezultat.am 1.65cm si 65kg.as vrea sa imi recomandati o dieta va rog sau sa imi l;asati un nr de tel ca sa va pot contacta sau o adresa de e-mail pls

linie
Veronica (2007-10-25 15:01:03)

In primul rand, vreau sa va multumesc ca ne dati aceasta ocazie de a va scrie! Voi avea rabdare si voi astepta in fiecare zi raspunsul dumneavoastra. Am 22 de ani, 1.52 m,60 kg. Nu am fost niciodata slaba, dar in ultimul an am luat 10 kg si sunt cam ingrijorata. De altfel, cred ca problema mea este si pe plan psihic, deoarece nu mai sunt intocmai multumita de fizicul meu. S-ar putea sa fie o dereglare hormonala, deoarece nu mi-am inceput inca viata intima, chiar daca am un prieten de 2 ani. Sunt studenta in anul 4 si am un program extrem de incarcat, care nu imi permite sa iau masa la ore fixe sau sa fac sport, deoarece, practic, nu am timp liber. Din punct de vedere al alimentatiei actuale, pot spune ca am renuntat la paine, mananc mai rar dulciuri, iar cina o iau doar in situatii deosebite, foarte rar( nu am avut timp de pranz sau la o petrecere...)Nu am probleme cu sanatatea, insa vreau sa ma simt bine in pielea mea si sa ii fac pe cei din jurul meu fericiti. Va multumesc mult si va rog din suflet sa va faceti timp si pentru mine si sa-mi trimite-ti un raspuns pe adresa vero4new@yahoo.com.

linie
Mihaela Costache (2007-10-24 23:35:42)

Dragii si dragele noastre, asta seara am fost din nou la doamna dr. Mihaela Bilic si pe langa ceea ce discutam in mod obisnuit mi-am permis sa o intreb cum de nu a raspuns pana acum aici, nimanui. Cu zambetu-i sarmant si amabilitatea caracteristica mi-a raspuns (si m-a rugat sa va transmit si voua, tuturor celor care ii scrieti aici) ca acum munceste la o noua carte pe care trebuie sa o "dea gata" pana in data de 7 noiembrie, ca in fiecare zi dupa toate consultatiile si cu noi si cu alti pacienti ai dansei merge la editura ca sa poata sa ne ofere din experienta ei. Cartea se numeste "Traiesc, deci ma abtin" si din 1 decembrie va putea fi gasita in rafturile librariilor, asadar fiti pe faza! Si acordati-i circumstante atenuante pentru faptul ca nu raspunde ... Pana la urma, tot pentru cei care avem probleme cu greutatea munceste. In numele doamnei doctor imi cer scuze si va multumesc pentru intelegere!

linie
popa diana (2007-10-24 20:52:49)

ma numesc diana si am 42 de ani. pana in urma cu 5 ani nu am avut probleme cu greutatea. atunci am suportat o operatie de tumora chistica uterina si ovariana in urma careia am intrat la menopauza indusa chirurgical. de aici, au inceput toate problemele mele de sanatate:hipertensiune arteriala, colesterol si trigliceride fantastic de mari si problema cea mai acuta, cresterea in greutate. acum am 88 de kilograme si o inaltime de 1,67.nu consum deloc mancaruri cu prajeli, carne grasa sau dulciuri. chiar nu imi plac si nici nu mi-au placut vreodata si totusi greutatea mea actuala ma inspaimanta. obosesc repede, nu mai am in ce sa ma imbrac, etc. cu respect si cu speranta ca ma veti putea ajuta, va rog sa imi dati o solutie de rezolvare a acestei probleme. adresa mea de mail este diana6popa@yahoo.com . astept cu nerabdare un semn de la dumneavoastra.va multumesc

linie
stanciu catalina (2007-10-24 15:56:50)

as avea si eu o intrebare pentru dmna mihaela bilic sa mi recomande sa ma ingras pentru ca mananc si nu asimilez am 22 ani si 46 kg si inaltimea 1,64 astept un raspuns va multumesc

linie
Cristina (2007-10-24 12:25:15)

Buna ziua.Toata lumea vrea sa slabeasca,dar putini isi doresc cu adevarat.Nu am fost niciodata cu masurile de invidiat,dar aratam bine.Dupa ce am nascut,am ramas cu 38 kg in plus.Alaptez si tin o dieta disociata,dar kg se pierd tare greu.Imi doresc fffff mult sa slabesc pt copilul meu,pt sotul meu,dar nu in ultimul rand pt mine.Fiecare femeie are dreptul la fericire,de aceea va rog disperat sa ma ajutati d-na doctor Mihala Bilic.Multumesc anticipat,si astept cu nerabdare raspunsul d-voastra.cristinika07@yahoo.com

linie
andreea (2007-10-23 18:39:58)

buna,as vrea sa shtiu dak tzin dieta care d-voastra atzio dat-o ca exemplu mai sus,shi fara prea mult sport se mai obtzin rezultate cat de cat favorabile?va rog mult sa-mi raspundetzi.multzumesc anticipat.astept raspuns pe adresa bamboocha_sweet@yahoo.com

linie
bungiac laura anca (2007-10-23 16:43:44)

buna ma numesc bungiac laura am 1,68 97 de kg si as vrea sa slabesc sanatos. mentinez ca am glanda tiroida hiper pe baza de streas ,pentru care i-au iod in fiecare zi. va rog daca mi ati putea da si mie o dieta de slabit.va multimesc si astept raspuns pe adresa fizesan_anca@yahoo.com

linie
Lorena A. (2007-10-23 15:04:54)

Buna,ma numesc Lorena si de cand ma stiu am luptat cu kilogramele in plus,dar nici pana acum nu am reusit sa ajung la greutatea dorita.Sunt din Cluj-Napoca si as vrea sa iau legatura cu D-na Mihaela pentru a-mi recomanda dansa o dieta.Va multumesc anticipat si astept raspuns.lore_lay007@yahoo.com

linie
SHPIONKA (2007-10-23 13:37:25)

In timp ce unii incearca sa slabeasca eu in disperare incerc sa adaug macar 10 kg dar nimic,la 24 de ani am 1.83 inaltime si doar 50 kg-anormal.Am facut zeci d eteste si analize si au urmat o multime de tratamente dar nimic,specialistii zic ca asa e felul meu de a fi,dar totusi nu m-au convins vreau sa pun ceva pe mine..ajutor... shpionka_2005@yahoo.com

linie
Ramona  (2007-10-23 13:13:42)

Scumpa doamna asi dori si eu sa cumpar o carte cu retete de slabit sanatos cum asi putea lua legatura sau cel putin sa-mi cumpar cartea . Deci am 32 de ani ,1,52m ,64 de kl , si asi dori cel putin 10kl sa slabesc . puteti sa-mi scrieti pe : ramy.ratusca@yahoo.com VA MULTUMESC .

linie
dorina (2007-10-23 11:54:17)

buna, ma numesc bianca am 28 ani , 1,70 si 80 kg. as vrea foarte mult sa reusesc sa slabesc dar nu stiu cum .va rog daca aveti timp si pentru mine sa-mi dati un sfat sau sa-mi recomandati un medic nutritionist din cluj napoca sau poate imi recomandati dvs o dieta. va multumesc anticipat si asept un raspuns pe adresa: calinut15@yahoo.com

linie
georgescu andreea (2007-10-23 11:39:51)

am 1,60; 64 de kg; 41 de ani; casnica. ce trebuie sa fac pentru a slabi eficient? am incercat multe regimuri disociate, am reusit sa slabesc chiar si 10 kg dar intr-un final le-am pus la loc....ce regim ar tb sa urmea pt a-mi pastra greutatea dorita?

linie
simona laura (2007-10-23 09:52:54)

A trebuit sa merg la medicul de familie pentru analizele acelea gratuite. A trebuit sa ma masoare , sa ma cantareasca, sa ma consulte. Cand m-am suit pe cantar am inebunit. Aveam 80kg. M-am speriat. (am 1,64 m si 36 ani). Am hotarat ca trebuie sa fac ceva cu stilul de viata. In acea zi am fost intr-o vizita la cumnata mea care doar ce primise de la cineva cartea dumneavoastra, am rasfoit-o si am hotarat ca trebuie sa o am. Am comandat-o pe internet si acum o am in casa. Dupa 6 saptamani am 73kg si nu am respectat in tocmai sfaturile dvs. Nu pot sa las dulciurile de tot dar am terminat cu rontaitul dintre mese si cu mancatul dupa ora 18,00. oricum eu nu exageram cu grasimile.Nu vreau sa va intreb nimic ci doar sa va multumesc din suflet ca ne impartasiti si noua celor care avem nevoie din experienta dvs. si va mai asteptam cu multe alte sfaturi si indrumari pentru cei care vor sa va auda si sa va inteleaga fara invidie si rautati. Va pup dulce. serban_simo@yahoo.com

linie
CRISTINA (2007-10-23 09:47:04)

BUNA ZIUA MA NUMESC CRISTINA AM 28 DE ANI 70KG SI 1,68INALTIME .CUM IAU LEGATURA CU DUMNEAVOASTRA SAMI FACETI UN PROGRAM DE SLABIT ?VA MULTUMESC .yahoo.com

linie
CRISTINA (2007-10-23 09:31:37)

BUNA ZIUA.AM 28 DE ANI,70 KG,1,68 INALTIME

linie
cornelia (2007-10-22 19:02:24)

Buna ziua!Am 68 kg si 1.50.Am nascut acum 6 luni si de atunci nu am dat un gram jos.Va rog ajutati-ma.Va multumesc anticipat. cornelia_moja@yahoo.com

linie
Olesea (2007-10-22 12:34:30)

Buna ziua ! Am 1.47 si 58 Kg.Vreau sa slabesc 10 Kg dar nu stiu cum ? Va rog sa ma ajutati doamna doctor Bilic aştept un sfat pe adreasa elissiana@pochta.ru Va rog din suflet sa va faceti timp si pentru mine. Va multumesc anticipat. Vlas Olesea din BASARABIA

linie
bobe alina (2007-10-22 11:08:44)

Buna ziua ! Am 1.70 si 80 Kg.Vreau sa slabesc 10 Kg dar nu stiu cum ? Va rog din suflet sa va faceti timp si pentru mine. Va multumesc anticipat O zi buna ! Alina Bobe

linie
kiss ildiko (2007-10-22 11:04:40)

Am 45 de ani 164 cm si 73 de kilograme as vrea sa ajung la greutatea de 55 ca sa fiu frumoasa si silueta din nou.Va rog sa ma ajutati doamna doctor Bilic cu un sfat cum sa reusesc sa slabesc iau si ceva medicamente antipsihotice antidepresive si din iunie iar am pus pe mine 5 kg-e.astept un sfat pe adresa mikolt38.gmail.com.Mentionez ca maninc 1000 kcal pe zi fara nici un rezultat.cu stima.

linie
Valentina Petcu (2007-10-21 21:26:27)

Am 1.58 m si 54 kg Doresc sa scap de 5 kg. Puteti sa-mi recomandati o dieta in acest sens? Va multumesc.

linie
Lavinia (2007-10-21 20:05:26)

Imi cer scuze dar am uitat sa va las adresa de mail. Aceasta este: nicolalavinia@yahoo.com as dori daca se poate informatii in legatura cu un cabinet sau un numar de telefon la care sa va pot gasi.Numai bine!

linie
Lavinia (2007-10-21 19:59:27)

Buna seara! In primul rand as dori sa va felicit pentru emisiunile si pentru programele de dieta pe care le realizati. As dori daca se poate o adresa unde sa va pot contacta. Va multumesc

linie
Carmen  (2007-10-21 13:32:31)

A-si dori o adresa si un nr. de telefon al d-nei dr. Bilic. Am 1.6 m inaltine si 64 kg si doresc ca sa ajung la greutatea normala . Acuma sunt supraponderala , avand IMC = 25. Ce pot face? ccaarrmm@hotmail.com

linie
Carmen (2007-10-21 13:26:43)

Va felicit ! A-si dori o adresa si un nr. de telefon al d-nei dr. Bilic in Bucuresti . Am 1.60 m inaltime si 64 kg si a-si dori sa mai slabesc ca sa am o greutate normala , ce imi recomandati ?

linie
caemen (2007-10-21 12:42:03)

Buna ziua,eu urmez dieta dvs.din cartea "silueta dincolo de mituri" de o luna si am slabit 6 kg,as dori sa va intreb pana la ce ora se poate lua cina,si ce fructe as putea sa mananc,ca sa nu ma ingras,iubesc foarte mult fructele,si as dori sa va mai intreb daca aceasta dieta se poate urma pe termen lung asa cum este in carte sau pemasura ce slabesc trebuiesc reduse din cantitati,am 24 de ani,1.65 si 80 de kg,va rog din suflet astept un raspuns de la dvs.pe adresa de email:dolce_lorena_24@yahoo.com,va multumesc.

linie
stefi (2007-10-21 09:16:49)

Felicitari pentru idee si pentru emisiune!Este benefica pentru noi si urmarim cu foarte mare interes concursul si mai ales sfatul specialistilor !SUCCES AMBELOR ECHIPE.

linie
olar violeta (2007-10-20 21:53:35)

Am 40 ani,1,60m si 100 kg. De un an m-am lasat de fumat , aveam 80 kg si m-am apucat de fittnes fara greutati , mergeam in fiecare zi si lucram 2 ore. Dupa 7 luni aveam 90 kg. si m-am lasat. Acum am 100 kg. si nu mai stiu ce sa fac. Am incercat tot ce se poate in materie de diete. Am nevoie de ajutor. Va rog sa-mi raspuneti pe olar_violeta@yahoo.com ! Va multumesc!

linie
kiss ildiko (2007-10-20 20:38:05)

am 45 de ani si din cauza unor medicamente pentru boli psihice am 72 de kilograme maninc 1000 kcal pe zi dar nu reusesc sa slabesc sint foarte urita la cei 164 cm ai mei asi dori sa am55 kg .va rog sa ma ajutati doamna doctor sa slabesc.nu mai am nici ciclu asi renunta la medicamente dar nu se poate boala s-ar agrava dar asi dori sa slabesc cu orice pret .va rog ajutati -ma.cu stima.kiss ildiko

linie
negutu nicoleta (2007-10-20 20:21:35)

Ma numesc Nicoleta si am 32de ani,1,53cm si 67 de kg. As dori o dieta usor de urmat combinata cu putin sport care sa dea rezultate .As mai vrea sa stiu care ar fi greutatea normala pentru inaltimea mea Multumesc anticipat!

linie
silvia (2007-10-20 19:44:55)

in toate dietele se vorbeste despre consumul mare de apa (2-3 litri/zi); as vrea sa stiu daca apa minerala este la fel de buna ca apa plata intr-un regim alimentar.

linie
DEVESELEANU SIMONA (2007-10-20 19:40:53)

Dati-mi va rog exemple de mezeluri slabe. Cerealele 'fitness' sunt indicate a fi servite la micul dejun? Multumesc

linie
alina (2007-10-20 19:40:35)

am 1,60 si 65 kg.am probleme doar cu abdomenul.orice mananc , mananc cu pofta.am luat in greutate 10 kg si nu reusesc sa slabesc.fac bicicleta dar....as dori niste exercitii ptr a reusi sa slabesc avand in vedere ca metabolismul meu e foarte lent.multumesc

linie
dana (2007-10-20 19:25:31)

ce se poate face in cazul cand te ingrasi de la medicamente (anticonceptionale )cu toate ca te straduiesti sa mananci ce trebuie...,faci sport (fitnes) ,masaje ?

linie
maria (2007-10-20 19:22:38)

Am 16 ani,1.58m si 64kg.Am incercat nenumarate diete dr slabesc foarte greu(in 3 luni am slabit aprox 4kg) si asta ma face sa ma las d dieta:(. Va rog sa ajutati cu un sfat. maria_sweety_doll@yahoo.com

linie
Cristina Alexandra (2007-10-20 19:11:02)

Am 17 ani si 65 de kg.As dori si eu o cura de slabire care sa nu imi afecteze sanatatea.Va multumesc

linie
Carmen (2007-10-20 19:05:21)

Dupa mai multe diete incercate kg s-au intors la loc.Ce dieta mi-ati putea recomanda pentru a nu mai depune kg?Va multumesc

linie
ganja claudia (2007-10-20 19:01:29)

linie
Adriana (2007-10-19 21:16:58)

Puteti sa-mi dati un exemplu, o dieta sanatoasa ce poate fi urmata fara teama de a pune la loc. Am 17 ani si 70 kg

linie
iuliana (2007-10-19 15:41:56)

Sunt iuliana.Am 39 ani ,1,58cm si 65 kg.As dori sa slabesc .Am incercat o gramada de diete dr degeaba.poate ma ajutati.multumesc

linie
camyy (2007-10-19 09:07:17)

cum si cand o sa raspundeti la intrebari? EU NU MA PRE STIU DEA CALCULATORU RASPUNDETI SAU NU

linie
raluk (2007-10-18 20:50:33)

Am 21 de ani,1.69 si 67kg.De la 15 ani arat asa.De ce? Ce puteti sa imi spuneti?

linie
BROASCA MIHAELA (2007-10-18 14:54:12)

Am 30 de ani , 1.64 m si 72kg un surplus ramas dupa nastere. Acum 3 ani inainte de a ramane insarcinata aveam 61 kg. In timpul sarcinii am luat 38 kg. Am tinut acum 1 an o dieta disociata si am facut aerobic cu o vointa de fier reusind sa slabesc 25 kg in 6 luni dar nu mai am aceeasi vointa nu am mai dat decat 2-3 kg in schimb ma mentin. As vrea sa pot face la fel ca inainte dar simt ca nu mai pot . Ce dieta ar trebui sa tin nu asa drastica ca sa ajung la grautatea de dinaintea sarcinii?

linie
camyy (2007-10-18 11:38:02)

pot manca pufuleti ca o gustare 2 pungi simpli fac bine sau rau

linie
Ruxandra (2007-10-16 13:43:32)

As dori o adresa si un nr de telefon unde va pot gasi!!Multumesc raxandrel@yahoo.com

linie
Burtea Mihaela  (2007-10-16 08:31:44)

Buna ziua. Am 1.65 m, 30 de ani si 104 kg. Am avut pana acum 2 saptamani 110 kg dar am inceput o dieta de schimbarea metabolismului si am dat deja 6 kg. Vointa am dar nu stiu ce sa fac mai exact pentru a pierde zecile de kg in plus. Va rog frumos sa ma ajutati. Pana si apa o beau cu pofta si am impresia ca se depune. In asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat (mihaelaburtea@yahoo.com)

linie
DORINA (2007-10-15 19:56:28)

DE CEVA TIMP NU-MI POT STAPANI POFTA DE MINCARE.CE POT FACE PENTRU A O PUTEA INHIBA?

linie
adny (2007-10-15 10:06:03)

M-am ingrasat in timpul sarcinei peste 40 kg. am dat jos vreo 10 si nu mai pot slabi va rog ce sa fac?

linie
camyy (2007-10-15 09:28:45)

as vrea sa stiu si eu ce mananca concurentii si ce nu au voie vreau sa slabesc si eu cu voi

linie
NICOLETA (2007-10-15 00:01:08)

AM 33 DE ANI , 1.55 M SI 97 DE KG SI DORESC ENORM DE MULT SA SLABESC.

linie
anca dobrescu (2007-10-14 22:01:51)

anca9dobrescu@yahoo.com

linie
anca dobrescu (2007-10-14 21:59:14)

Doamna dr Bilic, as dori o programare pentru o consultatie. Ditele repetate si prelungite....imi fac acum probleme si desi mananc ff putin si mai mult legume...organismul meu.....In speranta ca voi primi un raspuns, Multumesc

linie
jeni (2007-10-14 15:21:04)

as vrea si eu un nr de tel de la Villa bella(bucuresti).am 96 de kg si 1.65 si nu pot sa slabesc!!

linie
iuliana (2007-10-14 09:42:09)

As dori o adresa si un nr de telefon unde pot sa iau legatura cu dumneavoastra. multumesc

linie
iuliana (2007-10-13 19:05:17)

am 32 de ani, 1,65-1,67, si am 83 kilograme. am tinut nenumarate regimuri alimentare dar niciodata nu le-am dus la bun sfarsit.sunt o persoana foarte pofticioasa in general. alimentatia mea are la baza carnea. in general fac miscare dar nu depun foarte mult efort (merg pe jos, patinez si iau cursuri de dans, foarte rar merg la sala). ce regim imi puteti recomanda ? as dori foarte mult sa slabesc. astept cu nerabdare raspunsul dvs. multumesc

linie
Ruxandra (2007-10-12 22:39:59)

As dori o adresa si un nr de telefon unde va pot gasi!!Multumesc

linie
nicoleta (2007-10-12 08:24:28)

buna ziua, acum doi ani in urma unui accident de masina am suferit fractura de femur;ca urmare a imobilizarii prelungite am castigat aproximativ 20 kg.acum am 1,62m si 85 kg.nu pot sa fac miscare prelungita din cauza piciorului si nicio dieta nu a dat rezultate deci banuiesc ca nu le-am tinut corect.momentan ma aflu in tg mures si as vrea sa consult un nutritionist.imi puteti recomanda pe cineva?de asemeni imi puteti spune daca bicicleta medicinala ma poate ajuta si adca e potrivita starii mele de sanatate? va multumesc

linie
camelia (2007-10-11 16:46:41)

Buna! Am nascut acum doi ani.In timpul sarcini mam ingrajat foarte mult 20 kg am reusit sa pierd cele 20kg in plus dar am ramas cu burta.Am mers la masaje dar nici un rezultat. Nu am timp sa merg la sala e as putea sa fac sa scap de burta.

linie
georgiana (2007-10-10 22:02:52)

Am 1.72 si 68 kg, as vrea sa mai slabesc vreo 8-10 kg.

linie
elena (2007-10-09 23:30:35)

am in plus 10 kb la vasta si inaltimea mea cum pot scapa de ele va rog vreau sa ma ajutati. Multumesc astept raspunsul dumneavoastra

linie
adriana (2007-10-09 20:16:04)

buna,am 1.65 si 80kg si a-si dorii sa-mi spunetii cum sa slabesc.am 31 ani si majoritatea timpului m-il petrec pe scaun lucrand.daca ma pute-ti ajuta cumva,a-si aprecia.multumesc.

linie
adriana d (2007-10-09 20:03:19)

AM 1,64 SI 80kg va rog sa imispuneti ce cura sa urmez sa ajung la 64 kg adresa de e mali adelinastefania2001@yahoo.com

linie
claudia (2007-10-09 17:28:35)

am 1.68 si 61 kg vrea sa mai slabesc vreau sa stiu cum sa reusesc ,vreu un regim care sa-l tin.,va rog sa-mi raspundeti

linie
sbirnea nicoleta (2007-10-09 15:55:34)

am 105 kg cum as putea sa slabesc

linie
Botan Aurelia (2007-10-09 15:09:51)

Buna ziua, am inceput odata cu prima editie a emisiunii dr.Oana Cuzino sa tin o dieta. luni: cartofi fierti, marti: grepfruit, miercuri: piept de pui la gratar, joi: iaurt degresat sau branza degresata, vineri: oua fierte, sambata: peste la gratar, duminica: piept de pui la gratar. As dori sa stiu ce parere aveti despre aceasta dieta. Mentionez ca mamanc dimineata la 8, la pranz la ora 13 si cina la ora 17. Dupa fiecare masa luata beau un ceai verde antiadipos cu 10 picaturi de tinctura de ienupar. Peste zi beau cica 2 litri de apa. Am 1,57 si 71 kg. Astept un raspuns de la dumneavoastra. aureliaserfezi@yahoo.com

linie
Iohanna Mirela (2007-10-09 12:14:50)

Am 1.75 si 65 kg, as vrea sa mai slabesc vreo 5-6 kg.

linie
daniela (2007-10-09 02:24:44)

nu sunt multumita de cum arat.Am 1,72,si 62 de kg.ma simt grasa si nu ii plac cum vin hainele pe mine.

linie
madalina (2007-10-08 17:45:55)

am 17 ani si am 72 kl.

linie
Dan (2007-10-08 15:14:24)

Toata lumea dezvolta discutii mai mult sau mai putin complexe pe tema slabitului, si nimeni nu s-a gandit ca exista oameni slabi sau silueti, dar care ar trebui sa mai puna 2-3-5kg pentru a fi la tinuta normala. As putea spune ca eu sunt unu' dintre ei: la 1.86m inaltime, 70kg,... destul de putin pentru in barbat de 28 de ani. Nu? :-) Desi mananc destul de bine, totusi "nu se pune nimic". Puteti sa-mi dati niste sfaturi? Ce pot sa fac? si cum? ps. sunt si fumator, dar oare ar fi un obstacol?

linie
Janinne (2007-10-08 15:03:48)

As dori o consultatie la cabinetul dnei doctor Bilic.Cum as putea sa fac rost de un numar de telefon pt a putea stabili o programare?

linie
Stoian Mihaela (2007-10-06 20:57:38)

am un baietel de 4 ani diagnosticat cu putin timp in urma cu diabet.face insulina, are variatii foarte mari ale glicemiei.daca se poate, as vrea sa il consultati.Imi puteu da un numar de telefon?Multumesc

linie
trandafir laura (2007-10-06 20:06:33)

vreau sa va intreb de ce nu mai slabesc, dupa ce am dat jos 30 kg. de 2 luni stagnez, desi pap cam tot asa si miscare la fel

linie
alina (2007-10-06 18:21:54)

de un an am luat in greutate aproximativ 10kg si nu stiu ce sa fac sa scap de ele , pentru ca nu reusesc, nu mai imi vin hainele, ma simt grea, obosesc repede....imi iese burta pe deasupra pantalonului.

linie